- Член од
- 8 август 2008
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 512
Се надевам ова е вистина, да го понижат со понудава од 20м
Па на лето можеби и ќе упали понудава,преку зимата за 35 сигурно го имате,ама ќе бега од земјава,Реал е неговата дестинација.Се надевам ова е вистина, да го понижат со понудава од 20м
Тој барал „гаранции за конкуретност и големи засилувања“, бар така вели.Па на лето можеби и ќе упали понудава,преку зимата за 35 сигурно го имате,ама ќе бега од земјава,Реал е неговата дестинација.
http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/rooney-could-quit-united-for-only-1635m-2110324.htmlПа на лето можеби и ќе упали понудава,преку зимата за 35 сигурно го имате,ама ќе бега од земјава,Реал е неговата дестинација.
100 просто нема да го искористи тоа правило,нема до толку да го понижи Јунајтед,така да,за 20 милиони мало морген шо ке го дадат.http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/rooney-could-quit-united-for-only-1635m-2110324.html
Понуда од 20мил. е сосем пристојна, со оглед на тоа што во летниот преоден рок кога би му останала една година од договорот, Руни би можел да замине за само 5мил фунти.
Шанса нема да испадни толкаво копиле и да дојди кај вас. Ако останува во Англија ќе оди нормално кај Сити, а др земја, нормално кај нас. Иако не го сакам. :/Се надевам ова е вистина, да го понижат со понудава од 20м
Ти стварно мислиш дека ќе си оди Руни?Мене не ми се верува искрено..иначе да дојде кај нас не би било лошо..али неверувам Русинот да фрли толку многу пари..Ако си оди Реал или Барса..Ако оди во Сити нема да биде копиле,ако оди во Челзи тогаш ќе биде.
Па баш ако оди кај комшиите ќе биде најомразеното копиле од фановите на Јунајтед.Манчестер и Челзи немаат толку големо ривалство,како што имаат градските конкуренти Сити и Јунајтед.
После навијачката група треба да се преименува во „Ковачи запад“ (или на која трибина и да се најверните навивачи).Тоа тоа, сите е*ачи кај нас, ај и рибери........:pos2:
Нема шансиНего, сериозно сакате пиче ко Руни во Челзи? Што немаше муда да излезе на терен пред публика од ко се откри за аферата?
Никогаш Ферги нема да ви го даде Руни, а и Руни не верувам дека е толкаво копиле да ни го направи тоа, но после тоа шо ни го напрај досега, ништо нема да ме изненади..Ја зинает би го зел бе..од кај знаеме зошто тој не излегол на терен,не знаеме каква била ситуацијата и не треба да судиме.
Руни----Дрогба-----Нејмар
Вака го замислувам нападот за наредната сезона,мајке ми
ОМГ!