Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Ја стварно не знам.Докторите рекоа дека Калу,Босингва,Лампард и Бенајун ќе се врателе до 16-ти и тоа сигурно.
Првиов не бил фит за цела утакмица,вториов нема да игра утре,третиов требаше да игра,сега читам сабајле дека пак нешто се повредил или дека не бил опоравен,а пак четвртиов наместо 3 недели ќе паузира цели 6 месеци,најверојатно.

Ја би ги отпуштил сите доктори,и би вработил нова лекарска екипа.Овие се тешки неспособњаци кои земаат пари за џабе.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ја стварно не знам.Докторите рекоа дека Калу,Босингва,Лампард и Бенајун ќе се врателе до 16-ти и тоа сигурно.
Првиов не бил фит за цела утакмица,вториов нема да игра утре,третиов требаше да игра,сега читам сабајле дека пак нешто се повредил или дека не бил опоравен,а пак четвртиов наместо 3 недели ќе паузира цели 6 месеци,најверојатно.

Ја би ги отпуштил сите доктори,и би вработил нова лекарска екипа.Овие се тешки неспособњаци кои земаат пари за џабе.
У ПМ СО ПОВРЕДИВЕ ВЕЌЕ. ЛАНИ БАРЕМ ГИ ИМАВМЕ БАЛАК,ДЕКО,ЏО КОЛ + 4 КВАЛИТЕТНИ ЦЕНТРАЛНИ ДЕФАНЗИВЦИ (ТЕРИ,КАРВАЉО,АЛЕКС,ИВАНОВИЌ),СЕГА НЕМАМЕ НИКАКВА КЛУПА АКО СЕ ПОВРЕДАТ ТИЕ ОД ПРВ ТИМ :nerv::nerv::nerv:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
ма немаат појма бе го унисти деко босингва лани неможеа цела сезона да го опорорават џо и есиен предпрослата страдасе дрогба
сега бенејун за лампард викаа дека не е серизона операција 1-2 недели сега биднаа 1-2 месеци
поголеми тапи не сум видел а земаат ненормални пари цццццц уште еден пропуст на управат до кај ке одиме само тоа не ми е јасно
после бил крив анчелоти што да прави човекот кога работи со крајно неспособна управа

F

fantomX

Гостин
Дали тоа Дрогба нема да игра едно десетина дена заради болест или лошо го разбрав дебелиов со неговиов глуп англиски?!

--- надополнето ---

Уште нешто, конкретно за Какута во случајов, ама со многу пошироко значење:
"He is an important player. In my opinion he has to stay. But I'm not interested in this (contract issues). No one is indispensible."

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
'The line-up will be Cech, Ferreira, Ivanovic, Terry and Cole,Ramires, Essien and Mikel, strikers Kakuta, Malouda and Anelka.'
па и не е така лошо
повредени дрогба лампард стариџ бенејун алекс и калу

A

Auditore

Гостин
'The line-up will be Cech, Ferreira, Ivanovic, Terry and Cole,Ramires, Essien and Mikel, strikers Kakuta, Malouda and Anelka.'
па и не е така лошо
повредени дрогба лампард стариџ бенејун алекс и калу
Ризикува Тери многу што ќе настапи, исто така ризикува и Анчелоти многу што го става во игра али тоа е, нашиот капитен и со скршена нога да може ќе игра.

--- надополнето ---

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2185442,00.html

Да сигурно е, Дрогба не игра.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Ризикува Тери многу што ќе настапи, исто така ризикува и Анчелоти многу што го става во игра али тоа е, нашиот капитен и со скршена нога да може ќе игра.

--- надополнето ---

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2185442,00.html

Да сигурно е, Дрогба не игра.
па што друго да прави кога нема друг само му останува ван анхолт ама тој со говеда како колинс и дан тешко дека може да искочи на крај

A

Auditore

Гостин
па што друго да прави кога нема друг само му останува ван анхолт ама тој со говеда како колинс и дан тешко дека може да искочи на крај
Исто така Босингва нема да игра цела, туку само 30 мин евентуално, али дефинитвно стартува против Волвс.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Исто така Босингва нема да игра цела, туку само 30 мин евентуално, али дефинитвно стартува против Волвс.
па доста ми е за почеток и да видиме баш како ке се уклопи во составот бидејки нема тренирано со нив повеке од 1 година а мислам дека ке се уклопи добро многу е добар во офанзива за разлика од иванович и фереира повише игра како крило него бек многу се слилни со а.кол само што 2 е многу боље во одбарана али има време ке се подобри
како и да е едвај чекам да влезе во игра бидејки заборавив како изгледа

F

fantomX

Гостин
Какута стартер, тврдам дека ова е премногу за него, ќе излези уште на полувреме за Жирков.

--- надополнето ---

'The line-up will be Cech, Ferreira, Ivanovic, Terry and Cole, Ramires, Essien and Mikel, strikers Kakuta, Malouda and Anelka.'
Дури и јас гледам како тркачките кучиња Јанг и Агбонлахор ги „онадат“ овие двајца десно во нашата одбрана и како Тери не можи да излези на крај со тенкот Хески, па како да очекувам то да не го гледа Улие... :raz:

A

Auditore

Гостин
па доста ми е за почеток и да видиме баш како ке се уклопи во составот бидејки нема тренирано со нив повеке од 1 година а мислам дека ке се уклопи добро многу е добар во офанзива за разлика од иванович и фереира повише игра како крило него бек многу се слилни со а.кол само што 2 е многу боље во одбарана али има време ке се подобри
како и да е едвај чекам да влезе во игра бидејки заборавив како изгледа
Босингва веќе половина месец тренира со првиот тим, али сеуште не е 100% фит.

Инаку за утре претпоставувам нерешено.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
А зошто да не победиме ? Знам дека е тешко но сепак Улие сеуште го нема склопено тимот и сеуште не се уиграни...а,и ова сезона не се толку опасни Вила,но баш против нас ќе бидат зверки.:icon_bigg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom