Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекам петарда вечерва да се вратиме каде што бевме пред две недели:vozbud:

2-0 , сега за сега без тешкотии и со минимален напор. Како полесен противник од Арсенал да имаме.:smir: ( во врска со спремноста за сабота )

Аоооо,кој пенал на Анелка...ваков лежерен пенал не сум видел одамна.Цар !!

Алекс Пречка:vozbud: Одсега може да изведува слободни,подобар е од Дрогба од подалеку :)

--- надополнето ---

2ра Пречка у ПМ !!!

После сабајлешнава шпекулација за заминувањето на Какута,што мислам дека е измислица,ете го и него во прв тим.
Секако ми се допаѓа тоа..
Не играме со најсилниот состав,тоа се гледа,но мислам дека 2-0 или 3-1 ќе ги тепаме французиве.
Не ни можат ништо на Стемфорд!

Идеме на победа,идеме на 6 бода во групата.

п.с.Донев кај си со линковите...

Добар прогнозер сум станал последно време :))

Не игравме убедливо,ама си зедовме поштено 3 бода,без замарање и малтретирање.
Следни се Арсенал!

Рутинирана победа!
Толку шо требаше изигравме и лапнавме 3 бода..
Сега да се насочиме на неделниот натпревар против Арсенал.

Честито победа изгледа лесен натпревар беше ова за Челзи..Иако не бевме комплетни сепак 3 бода запишавме на табела..Следна со Арсенал,сигурно нема да биде лесно...

Убаво,убаво,убаво,убаво.Два спрема нула без Лампард и без Дрогба,против екипа како Марсеј,без многу замарање е топ.Ако може некој да ги најде головите и хајлајците ќе биде уште поубаво.Арсенал ќе бидат поминати како жежок нож врз путер.

Супер, Супер само на еден ваков лежерен меч требаше поише шанса да му даде на МекЕхран

Комплетно ги надигравме шампионите на Франција, следни се Арсенал :).

Мило ми е што Анчелоти е задоволен од играта на Какута вчера.Се надевам дека ќе го задржиме и дека ќе добива повеќе шанси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom