Финтата е што им ги укинаа премиите па сега не им се игра...ова ти е катасрофа, да ви е*ам дрвата, дур е дрогба на терен еден центаршут немаше , го клава стуриџ џуџето и почнувааат со центаршутеви, алал ви вера на прарите што ги јадите да ви еам глата глупа без мозок
абе дека е добар се согласувам, ама не игра шпиц, го остава дрогба кој како основно нема добро водење на топка па камо да дрибла, анелка нон стоп надвор од шеснаесетник е, парно ке биде да играме со 2 шпица и тој да игра во средина ебагоМое мислење е дека Ањелка е еден од најдобрите играчи во Премиер лига...уживам да го гледам како дрибла, додава и слично...класа играчиште е!
Седи не ме смеј.Еве дај земи го Ањелка...Мое мислење е дека Ањелка е еден од најдобрите играчи во Премиер лига...уживам да го гледам како дрибла, додава и слично...класа играчиште е!
Шо фајде ако трча дупло коа беше како мува без глава и се удираше во Де Јонг , Бери и напрај безброј грешки ?Рамирез барем трча дупло од Ањелка.Дрогба не се виде ниту Малуда.
А ти да не си дежурен професор па бележиш жаргони на форумов?
Не го дрви многу....
Брат ја за Ањелка пишувам,тебе не те прашав што како па ти да ми оправаш овде...Шо фајде ако трча дупло коа беше како мува без глава и се удираше во Де Јонг , Бери и напрај безброј грешки ?
Ете колку фали Лампард во Челзи
А тоа не го дрви многу припази малце шо пишуш али очигледно си едно малоумно дериште ...
Пред 2 сезони на Емирати...:kesa:И да прашам уште нешто пошто гледам сите го браните Ањелка.
Кога Ањелка дал гол во некоја важна утакмица(Арсенал,Јунајтед,Ливерпул,Тотнехем,Сити,)?
Кога тепавме 4-1,Хидинг кога беше трењер.Мислев на тоа да реши таква утакмица.Пред 2 сезони на Емирати...:kesa:
анелка не вадеше со сколари, не вадеше минатата год со порто, со арсенал, кога ќе треба да даде гол дава, ама глупо е да му дадеш ваква слобода на шпиц човече, игра кај ќе стигне ама никогаш не е во 16тник, треба и карло да побара некој нов играч, плеј по потреба или пак да го прекумандува во средината анелка и лесен проблем, вака не бидува,Брат ја за Ањелка пишувам,тебе не те прашав што како па ти да ми оправаш овде...
А ако сум дериште малоумно не се спуштај на мое ниво тогаш,и гледај си своја работа.
Тука Тери ама ич не беше крив тој покриваше лево а Кол требаше да оди накај тевез а не да се влечка назад...Побогу зошто го гледаа Кол и Тери на Тевез како се доближува до шеснаесетникот,и го оставија да шутне и да даде толку шугав гол,дури пошугав од самиот Тевез?
А,Чех беше само гледаш,и ја проследи топката со поглед!