Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ова ти е катасрофа, да ви е*ам дрвата, дур е дрогба на терен еден центаршут немаше , го клава стуриџ џуџето и почнувааат со центаршутеви, алал ви вера на прарите што ги јадите да ви еам глата глупа без мозок
Мое мислење е дека Ањелка е еден од најдобрите играчи во Премиер лига...уживам да го гледам како дрибла, додава и слично...класа играчиште е!
Мое мислење е дека Ањелка е еден од најдобрите играчи во Премиер лига...уживам да го гледам како дрибла, додава и слично...класа играчиште е!
Рамирез барем трча дупло од Ањелка.Дрогба не се виде ниту Малуда.
А ти да не си дежурен професор па бележиш жаргони на форумов?
Не го дрви многу....
Брат ја за Ањелка пишувам,тебе не те прашав што како па ти да ми оправаш овде...Шо фајде ако трча дупло коа беше како мува без глава и се удираше во Де Јонг , Бери и напрај безброј грешки ?
Ете колку фали Лампард во Челзи
А тоа не го дрви многу припази малце шо пишуш али очигледно си едно малоумно дериште ...
Пред 2 сезони на Емирати...:kesa:И да прашам уште нешто пошто гледам сите го браните Ањелка.
Кога Ањелка дал гол во некоја важна утакмица(Арсенал,Јунајтед,Ливерпул,Тотнехем,Сити,)?
Кога тепавме 4-1,Хидинг кога беше трењер.Мислев на тоа да реши таква утакмица.Пред 2 сезони на Емирати...:kesa:
Брат ја за Ањелка пишувам,тебе не те прашав што како па ти да ми оправаш овде...
А ако сум дериште малоумно не се спуштај на мое ниво тогаш,и гледај си своја работа.
Побогу зошто го гледаа Кол и Тери на Тевез како се доближува до шеснаесетникот,и го оставија да шутне и да даде толку шугав гол,дури пошугав од самиот Тевез?
А,Чех беше само гледаш,и ја проследи топката со поглед!