Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Нели го немате купено Рамирес? Или го купивте?

“For me there is no doubt that Chelsea have signed the very best young central midfield player in the world.

Аман! Не сфаќам, овој купен е или не е??

П.С. со среќа после...

“For me there is no doubt that Chelsea have signed the very best young central midfield player in the world.

Аман! Не сфаќам, овој купен е или не е??

П.С. со среќа после...

Читав во една статија дека се е готово, само има проблем со работната дозвола, па сега се бара некоја специјална. Се додека не се среди се’, нема да се објави...

ајде ајде ќе ги тепаме манчестер и ќе започнеме со трофеј
тоа е супер, а за да биде одлично треба и на тв да ја даваат
ама не ја даваат

Работната дозвола за овој е проблем,на страната на Бенфика се имаше збогувано со фановите и клубот,официјално..така да веројатно ќе биде играч на Челзи наскоро,освен ако не се заебе нешто.

На која телевизија ќе се дава утакмицава денеска?

Иначе и Деко замина...нека му е со среќа!
Фала му за се што има направено за Челзи.Дефинитивно еден од поталентираните играчи што го имавме последниве сезони.

Од денеска и официјално сме со тројца играчи во среден ред.Есиен,Лампард и Микел.

Заминувањето на Деко е чист знак дека Рамирес е веќе наш играч.

Манчестер Јунајтед- Челзи: 2-1. Стрелци Овен 2, Малуда 1. Немојте да речете дека не ви кажав. :)

http://www.goal.com/en/news/9/engla...ank-lampard-when-i-finish-playing-i-dont-want

Штета,баш сакав да го видам како менаџер на Челзи...

--- надополнето ---

Манчестер Јунајтед- Челзи: 2-1. Стрелци Овен 2, Малуда 1. Немојте да речете дека не ви кажав. :)

Која минута рече ќе дај гол Малуда?..Голот да го видам само...

Chelsea are expected to start in the following 4-3-3 formation:
40 Hilario
19 Paulo Ferreira
2 Branislav Ivanovic
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
5 Michael Essien
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
21 Salomon Kalou
39 Nicolas Anelka
15 Florent Malouda

Subs: 22 Ross Turnbull, 43 Jeffrey Bruma, 10 Yossi Benayoun, 18 Yury Zhirkov, 23 Daniel Sturridge, 11 Didier Drogba.

Manchester United are expected to start in the following 4-4-2 formation:
Van der Sar; O' Shea, Vidic, Evans, Fabio; Valencia, Scholes, Carrick, Park; Rooney, Owen.

Subs: Kuszczak, Smalling, Fletcher, Giggs, Nani, Hernandez, Berbatov.

The referee is Andre Marriner.

тетин ми вели chelsea won but mancester 2
мислам дека се сваќа :D

Од кога веќе требаше Рамирес да биде наш играч, но се некаква компликација ќе излезе..=/
За мечот денес, не сум нешто оптимист. Зашто кога ќе видам кој е на гол паѓам у кома..но да се надеваме дека Хиларио сите ќе не демантира и ќе си биде на ниво.
И Деко си отишол..епа нека му е со среќа у понатамошната кариера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom