Каков црн Алекс бе,БАНЕ место него на таа позиција и Карваљо место ТЕРИ,тоа е добра одбрана овие копита спори не ни ги ич треба..Изгледа Озил веќе ќе го заборавиме...а колку само ми беше мерак да игра на Стемфорд...
Јебига,наместо него ќе го земеме Рамирес,како утеха.
Мене ми се гледа како добар играч,релативно млад 22-3 години игра во среден ред.
Брз е,има и добра техника и солиден шут.
Во наредниве денови според англиските медиуми трансферот на Рамирес во Челзи ќе биде комплетиран.Околу 20 милиони ќе чини.
Исто така се верува дека тоа ќе биде последното засилување на сините во летниот преоден рок.
Евентуално Нејмар,мада шансите за тоа се ептен минимални.
За Агуеро и Озил ќе почекаме до наредната сезона..можеби и нема да ги дочекаме.
--- надополнето ---
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2099607,00.html
Нема вувузели на Бриџ,значи забранети се.Фала Богу!
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2099533,00.html
На повредите им нема крај.
Сега и Алекс се најде на таа листа.Ни мање ни више ќе отсуствува 1 месец.
Добро да му ебам мајката,колкави малери сме тоа нешто немогуче.
не е црн алекс туку бел:pos2:Каков црн Алекс бе,БАНЕ место него на таа позиција и Карваљо место ТЕРИ,тоа е добра одбрана овие копита спори не ни ги ич треба..
Стварно стомак ме заболе од смеењене е црн алекс туку бел:pos2:
Тери и Алекс не ги бива? Ти или нешто се заебаваш,не дупиш у ребра,или нешто не си во ред со себеси,или врска немаш од фудбалот,а уште помалку врска имаш со ФК Челзи.Каков црн Алекс бе,БАНЕ место него на таа позиција и Карваљо место ТЕРИ,тоа е добра одбрана овие копита спори не ни ги ич треба..
Баш ви треба еден ваков,Анчелоти знае како со бразилчињава,али нз што им е на бразилските клубови во последниве 2 сезони,си ги дигнаа акциите,не ги пуштаат фудбалерите,бараат астрономски суми...Значи втората понуда ако воошто ја има,би требало да биде прифатена.
Штом фамилијата го подржува за трансфер во Челзи,тој веројатно сака,Сантос нема што да се противи.
Се надевам дека ќе го донесеме малиов...