Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Синклер го вративме ?

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Фурајте се,дека некој за пополнување дупки,и да се внесат младите во прв тим и ќе биде доволно.
Немојте после да се разочарате.:)

За ПЛ е доволно. А сеуште ги имаме Дрогба , Лампард , сега и Есиен...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Мене ЛШ ме мачи ? Таму шо ке прајме ?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Кога Анчелоти можеше со Гатузо,Инзаги и Јанкуловски да го растрти Манчестер и Ливерпул во ЛШ,зашто не не би можел со нас? :icon_bigg

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Искрено мене ми е криво за балак и за џо, а за другиве преку тасета ако заминале и така непокажаа до сега некоја константна форма, оптимист сум дека оваа сезона ке излезат барем дваица првотимци во Чесли од младинците што ги имаме,а прогнозирам на матиќ и какута, за матиќ е малку потешко затоа што за неговата позиција има и повеќе конкуренција ,но недај боже ако има некои повреди тој ке покрива така да наредната сезона може и да го замени микел/есиен, за какута се гледа дека детето има потенцијал,единствено страв ми е занего поради тоа што медиумите му дадао премногу внимание и да го изеде и него публицитет како кварезма во барселона, мислам и дека Анчелоти знае да се снајде во ваква ситуација и да извади максимум од сите играчи што ги има на располагање така да очекувам и оваа сезона да се бориме рамноправно во премиер лигата и ЛШ.

В

Вори

Гостин
Кога Анчелоти можеше со Гатузо,Инзаги и Јанкуловски да го растрти Манчестер и Ливерпул во ЛШ,зашто не не би можел со нас? :icon_bigg
И најдобриот плеј во тоа време Пирло,Кларенс Сидорф,и Кака во врвна форма...памтам дека ги лупаше глава со глава дефанзивците на Манчестер.
Голман беше Дида,а во одбраната беа Неста,Сержињо и Кафу.
Гатузо беше ѕвер тоа време,Пипо беше златен џокер на Карло.

Епа види сеа ти дали со Јанкулоски само ги растртил горенаведените екипи.

F

fantomX

Гостин
Кој од овие си го видел во игра (од младите)? Пријателски натпреварви не ги сметам.
Хачинсон мислам го знајме сите, ама не знам колкумина знајме дека имал повреда на коленото ко Ледли Кинг. Значи, „пиши пропало“, иако стварно е талентиран.
Брума добро. Какута нецели 90 минути за прв тим и Јутуб.
Борини, Сала, Себек Матич? Ништо не си видел. Синклер и Ди Санто? Шега.
Единствено Стуриџ значи, и до некаде Брума. А не се толку млади за да чекаме уште.

П.С.
Брума на Твитер: Its done,, cheer up,,, in 4 years i will bring the cup home:tv:

Ништо.

И најдобриот плеј во тоа време Пирло,Кларенс Сидорф,и Кака во врвна форма...памтам дека ги лупаше глава со глава дефанзивците на Манчестер.

Малдини?
Немој некој да ми го спомнал Тери во контекст на Малдини, стварно, не да се нервирам, се фрустрирам. :toe:

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

maldini i kaladze ne gi zaboravaj i jankulovski bese jak

006–07 UEFA Club Football Player Awards

Club Goalkeeper of the Year — Petr Čech
Club Defender of the Year — Paolo Maldini
Club Midfielder of the Year — Clarence Seedorf
Club Forward of the Year — Kaká
Club Footballer of the Year — Kaká
[edit]Top scorers

F

fantomX

Гостин
http://www.uefa.com/under19/matches/season=2010/round=15348/index.html
Еве го распоредот, преноси на Евроспорт или Евроспорт 2.

Има пет од Челзи ко шо видов.
Гаел Какута (Франција), Џејкоб Мелис (Англија), Фабио Борини и Џакопо Сала (Италија) и Матеј Делач (Хрватска).
Ако има уште некој, ќе дополниме со време.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Их, сите сте оптимисти гледам.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
не се воопсто секирајте за евентуален трансвер на а.кол во Реал тој воопшто нема да се оствари. нема врска шо има притисок од медиумите тие се професионалци и знаат како да се справат со притисокот.
а.цоле дефинитивно ке се пензионира во челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom