Не би било лошо ако ги земеме,но во право си...за помалце пари Озил и Агуеро ке ги земеме..За тие пари,дури и за помалце Озил и Агуеро ќе ги земеме,а и тој Рамиреш од Бенфика.
Бенајун според мене е многу подобар од португалецот Миралес, само што е постар 3 години, а иначе уште во Вест Хем кога беше некаде пред околу 5 години ми беше еден од најдобрите средни играчи, а во Ливерпул покрај Торес според мене беше еден од најдобрите иако Бенитез не беше толку уверен. Исто сега во Челзи од моменталниот состав што ја заврши сезоната побрз (освен Калу) и поснаодлив човек нема....Бенајун ко го зедовме,па овој не бил арен...море арен е...
Нема ништо ново, вероватно истите од лани, ќе видиме.Знај некој како ни изгледат гостинските дресови ? :raz:
Тој ги даваше парите, за „јајцата“ на Мурињо, од А до Ш класа.Донекаде,за тоа што не дава пари за квалитетни траснфери...само за тоа.
Лага.
Ма гол. ком е само препишувачка страна, ова го најдов на „Мирор“ или „Пипл“ беше, нема потреба да го отворам.Ми се допаѓа тоа што гаите надежи објавени на гоал.ком.....Ко нас сте:pos2:
Интересна поента.Бенајун ко го зедовме,па овој не бил арен...море арен е...
Ама му стои дресов !