В
Вори
Гостин
Пирло во сегашна форма или оној Пирло од пред 3 сезони?
Абе не идат од мој џеб ама факт е дека дебелиот ќе има околу 100-тина милиони за трансфери, и се ми се чини дека ќе се испонаша ко зимата - т.е. ќе тврди дека не требат промени, и може да земе 1-2 играчи, од кои ни 1 нема да заигра во прва постава.Да идат од твој џеб нема да викаш така.
Знам дека Абрамович си брише газот со пари ама то е то... :uvo:
100 милиона се сигурни? Кај го прочита ова? :raz:Абе не идат од мој џеб ама факт е дека дебелиот ќе има околу 100-тина милиони за трансфери, и се ми се чини дека ќе се испонаша ко зимата - т.е. ќе тврди дека не требат промени, и може да земе 1-2 играчи, од кои ни 1 нема да заигра во прва постава.
Со 100 милиони комотно може да се земат 3 супер играчи, од калиброт на Агуеро, Швајнштајгер, Пато, Милнер и сл, а не да се заебаваме со Бенајун (кој за 6-7м и не би било лошо да дојде, иако ќе треба да си оди Анелка или Кол) ама Маскерано бе?
Незнам гоал.ком колку е сигурен ама ај нека е... да се надеваме дека ќе испадне точно.
Па се надевам дека е точно. Мора малце инвестирање за ЛШ.Незнам гоал.ком колку е сигурен ама ај нека е... да се надеваме дека ќе испадне точно.
Давор, не се прајте Милан со прибирање 30 годишњациПирло во сегашна форма или оној Пирло од пред 3 сезони?
То чудното суштество „Пирло во сегашна форма“ не е Маестрото Андреа Пирло.Пирло во сегашна форма или оној Пирло од пред 3 сезони?
И ти ко новинарине ебаго, дебелио ништо нема, дебелио е тренер кој треба да посочи шо е потребно на овој тим. А пошто Брус Бак јасно кажа дека „и да сакаме да трошиме, нема да можиме заради новите УЕФА-ини правила, кои се помалку контрадикторни за клубови со управувачка структура ко Челзи (со газда)“, дебелио ќе речи дека се потребни само мали корекции, т.е. Бенајун.Абе не идат од мој џеб ама факт е дека дебелиот ќе има околу 100-тина милиони за трансфери, и се ми се чини дека ќе се испонаша ко зимата - т.е. ќе тврди дека не требат промени, и може да земе 1-2 играчи, од кои ни 1 нема да заигра во прва постава.
Со 100 милиони комотно може да се земат 3 супер играчи, од калиброт на Агуеро, Швајнштајгер, Пато, Милнер и сл, а не да се заебаваме со Бенајун (кој за 6-7м и не би било лошо да дојде, иако ќе треба да си оди Анелка или Кол) ама Маскерано бе?
Пирло не дојде летоска, сега нема никакви шанси.Давор, не се прајте Милан со прибирање 30 годишњаци))))))
И има право Фантомот за даноците во Англија, премногу се високи и за жал според мене тоа е клучно што некои играчи избегнуваат да дојдат да играат во ПЛ, како и тоа што има повеќе натпревари поради двата купа, па и лига за резерви, младинци![]()
За Пјаниќ мислев Џену,не за Пирло.Давор, не се прајте Милан со прибирање 30 годишњаци))))))
И има право Фантомот за даноците во Англија, премногу се високи и за жал според мене тоа е клучно што некои играчи избегнуваат да дојдат да играат во ПЛ, како и тоа што има повеќе натпревари поради двата купа, па и лига за резерви, младинци![]()