Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Чуството ми е кога го гледам видеово :pehar::wub:!

Честитки дечкииии..............сосема заслужено...:helou:
:vozbud::vozbud::vozbud:

Честито титула, и повеќе од заслужена... само нека се множат :)

Честито титула момци,сосема заслужено:)
Нека ви се множат:vozbud:

Најјак момент при доделувањето е кога Џо ќе се избаци по бела чарапа и влечки. А сите се во патики (копачки) :D

Другарчиња честито титула, заслужена, редно беше и вие да земете по толку вложувања, а и супер состав имате, искусен! Мислам дека ви бевме добра конкуренција годинава, очекувам и в година да е исто јако првенството ама барем уште некој да ни конкурира, не само ние да се тепаме :)
Имаше провокации, пцовки и слично но тоа е зад нас сега, на СП заедно ќе навиваме за Англија(ако има што навиваат од вашите фанови). А провокациите ќе ги оставиме за средината на месец август :)
Бидете ми поздравени, уживајте си во титулата, знам колку е слатко и се читаме на тема за СП во Јужна Африка!

Спортски поздрав:smir:

Ми се чини, или се пееше Челзи, Челзи на Олд Трафорд? (на почетоткот од прегледот на колото)...

--- надополнето ---

Дали се нормални овие?!? Дали имаат барем 1 микрограм мозок?!? Мамето нивно!!!

Ти се чини, само Viva Ronaldo и There's only one David Beckham се пееја.

Cestito titulata, malku so zadocnuvanje, ama nema vrska :)
Ne za dzabe velat krajot go krasi deloto. Zavrsetokot na sezonata bese so stil. Uste ednas CESTITKI...

Ми се чини, или се пееше Челзи, Челзи на Олд Трафорд? (на почетоткот од прегледот на колото)...

--- надополнето ---

Кој дали се нормални ?

--- надополнето ---

Мамата у пичка да им ја ебам...1000 пат по ред го правад ова,пу да им ебам матер,таман седнав да го гледам предгледов на последново коло на сред пенал ми пуштаат дрогба...Ова ти е исто како да седнеш да јадеш и некој да ти го тргне јадењето.И после овие ке ми пренесуваат премиер лига,како бе,како бе алооооо им ебам све им ебам.....И после сакаме у ЕУ...Какво еу бе,какво еу,турски башибозук само за овие...Се накурчив им ебам крвта им ебам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom