Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
балетанот не вреди ни 40 мил. евра
швајни со џеко или ибра би било супер

иначе честитки за младинците
се надевам дека повеќе од нив ќе можеме да искористиме за во блиска иднина
најмногу сметам на какута,клифорд,брума и хатчинсон:vozbud:
очекував дена некој ќе ме размава вербално за болдов,изгледа сите сакате да го видите во челзи или не ми обрнавте внимание на постот :pos:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
очекував дена некој ќе ме размава вербално за болдов,изгледа сите сакате да го видите во челзи или не ми обрнавте внимание на постот :pos:
ибра .. дај не ме заебавај бе ? торес е болје 100 пати

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ибра .. дај не ме заебавај бе ? торес е болје 100 пати
ибра единствена мана му е што е влекач и тоа многу пати ме иритира, исто така многу пробува да се филма т.е ја пимпла топката.
но геновиот квалитет е неоспорен,има шут и брзина (ако запни:wink:),техника и е доста крупен и висок играч
додека торес е многу мек и многу се повредува:toe:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Рекорден трансфер во англискиот фудбал е на повидок летово и тоа ако Ливерпул ја прифати понудата на лондонски Челси за шпанскиот напаѓач Фернандо Торес, најавува весникот „Дејли Мејл“
Според „Дејли мејл“, 26-годишниот напаѓач на Ливерпул би требало да го засили составот на „сините“ за огромни 70 милиони фунти. Весникот додава дека веќе се започнати преговорите за трансфер помеѓу двата клуба. - Роман Абрамович е неверојатно тивок во односот на стандардите што ги постави на трансфер пазарите додека беше Жозе Мурињо. Но, успесите и стабилноста кои ги донесе Карло Анчелоти, напаѓачкиот фудбал кој сопствениокот го цени го увериле дека е дојдено време да се ангажира голема ѕвезда - пишува „Дејли мејл“.
Заминувањето на Торес е актуелно поради финансиската криза и долговите на ливерпул, иако актуелниот договор му истекува летото 2013 година. Пред два месеци од таборот на Ливерпул излегоа информации дека клубор се подготвува да продаде една од своите две големи ѕвезди, Торес или капитенот Стивен Џерард, а поблиску до заминување е Шпанецот.

:vozbud::vozbud:

ибра единствена мана му е што е влекач и тоа многу пати ме иритира, исто така многу пробува да се филма т.е ја пимпла топката.
но геновиот квалитет е неоспорен,има шут и брзина (ако запни:wink:),техника и е доста крупен и висок играч
Торес е боље од Ибра бе што ти е...

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Торес е подобар , а и мислам дека подобро ке се прилагоди во Челзи бидејки игра во Ливерпул .. односно во ПЛ , а ибра мислам дека нема играно во ПЛ и мислам дека нема да се снајде ..:toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Рекорден трансфер во англискиот фудбал е на повидок летово и тоа ако Ливерпул ја прифати понудата на лондонски Челси за шпанскиот напаѓач Фернандо Торес, најавува весникот „Дејли Мејл“
Според „Дејли мејл“, 26-годишниот напаѓач на Ливерпул би требало да го засили составот на „сините“ за огромни 70 милиони фунти. Весникот додава дека веќе се започнати преговорите за трансфер помеѓу двата клуба. - Роман Абрамович е неверојатно тивок во односот на стандардите што ги постави на трансфер пазарите додека беше Жозе Мурињо. Но, успесите и стабилноста кои ги донесе Карло Анчелоти, напаѓачкиот фудбал кој сопствениокот го цени го увериле дека е дојдено време да се ангажира голема ѕвезда - пишува „Дејли мејл“.
Заминувањето на Торес е актуелно поради финансиската криза и долговите на ливерпул, иако актуелниот договор му истекува летото 2013 година. Пред два месеци од таборот на Ливерпул излегоа информации дека клубор се подготвува да продаде една од своите две големи ѕвезди, Торес или капитенот Стивен Џерард, а поблиску до заминување е Шпанецот.

:vozbud::vozbud:

Торес е боље од Ибра бе што ти е...
Дејли Мејл ти е ко М-експрес во Британија :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Според тоа каква завршница има Ибра, не би го ставил никогаш да е класичен шпиц. Торес е многу подобар.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Manchester United 1-2 Chelsea
Chelsea 1-0 Manchester United ... толку од мене ..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Жарко е баниран од темава. Продолжете, не обрнувајте внимание :smir:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Најмногу сакам Торес да дојде, е тогаш ќе ни нема рамен :vozbud:
Ќе ни нема рамен а?
Само... кој ќе му подава топки, Малуда, Лампард?

70милиони е премногу! за играч кој е подложен на повреди ко шо е Торес.

Во париве има 2ца врвни светски напаѓачи/играчи, Кур и Џеко, Кур и Рибери, Кур и Ди Марија... Кур и Кур...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Јас го неќам Торес,70м се мн голема сума...поубаво Агуеро да дојде ( 40м ) отколку овој манекенот.И крило ни треба...добро би ни дошло Ди Мариа,добар,млад...значи се на се 2-3 млади фудбалери доста се.
И,да .... ЧИСТКА ! ::D:

--------------------Чех--------------------

Бане----------Алекс----------Тери----------Кол

-----------Есиен-----------
-----------Ди Мариа----------Малуда-----------
------------Лампард----------

-----------Дрогба----------Агуеро----------

Клупа : Тејлор,Хатчисон,Брума,Оби Микел,Матич,Какута,Стариџ

:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Јас го неќам Торес,70м се мн голема сума...поубаво Агуеро да дојде ( 40м ) отколку овој манекенот.И крило ни треба...добро би ни дошло Ди Мариа,добар,млад...значи се на се 2-3 млади фудбалери доста се.
И,да .... ЧИСТКА ! ::D:

--------------------Чех--------------------

Бане----------Алекс----------Тери----------Кол

-----------Есиен-----------
-----------Ди Мариа----------Малуда-----------
------------Лампард----------

-----------Дрогба----------Агуеро----------

Клупа : Тејлор,Хатчисон,Брума,Оби Микел,Матич,Какута,Стариџ

:vozbud: :vozbud: :vozbud:
а анелка кај ти е друже..?

Статус
Затворена за нови мислења.