Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Мене ич не ми е гајле колку пари ке фрли Роман...тој од џебот ке ги дај не јас...:toe:
Абе тој ке ги даде не ти, ама нема секое лето по 100м да дава тој.
Затоа треба да се мисли долгорочно, а не краткорочно :helou:

F

fantomX

Гостин
Гледав кај резервите, а поизразено е кај младиве сега гледам - се оди на напаѓачка игра со посед на топка .

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Били и Конор Клифорд браќа се ?

Еден напад,еден удар - гол! :nesvest:

F

fantomX

Гостин
Били и Конор Клифорд браќа се ?
Не. Конор е уствари и Ирец, Били англичанец.

Бем му матер Вила, ко искуството на Балак, Белети, Фереира и Деко заедно во едно собрано... :icon_mrgr

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Шо се дешава бе момци?
Бавен ми е нешо нетов, неможам да гледам...

F

fantomX

Гостин
Се гледа оти Дермот Друми (тренеров) од Арсенал е дојден, бескорисно пимплање само. :tapp:

Гол во гости - правилото не важи, кој тепа го освојува купов. Ако е нерешено не сум сигурен, ама мислам прво продолженија, па пенали.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Шо се дешава бе момци?
Бавен ми е нешо нетов, неможам да гледам...

0-1 за Вила...од една единствена акција гол дадоја...нашите цело време ја имаат топката па се надевам бар на полувреме да биди 1-1...па во второ уште 1-2 да примат :smir:

F

fantomX

Гостин
Играл и мојот омилен лик од овие, Алиу Каби Џало, Португалец со потекло од „Богзнајкаде“, иден Еузебио во трета или четврта англиска дивизија. :vozbud:

Џефри му е мајката денеска, пак ко некни....

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Брума сегде го има...:vozbud: Ќе биде играчиште од него...:tv:

F

fantomX

Гостин
МекЕкран, исто голема моја надеж, катастрофален. Пред година дена со 16г. поарен беше.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Нашите ја држат топката, ја имаат играта за око... завршница... забораиле у соблекувална... :) A добри пасови и пробиви имаат. Штета...

F

fantomX

Гостин
Нашите ја држат топката, ја имаат играта за око... завршница... забораиле у соблекувална... :) A добри пасови и пробиви имаат. Штета...
Абе ѕверон од нов Ибра напред шо игра е чудо, зато така. Богами е ко Златко, слабо по трчањето.

Ау, Брума бил натскокан за голов. Лоша работа....

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Колку што успеав да изгледам (некои 5 мин.) доста добро играат!!! Браво, браво.... на моменти ги помислив старциве и се изначудив што се толку растрчани :pos2: Најмногу ме бендисува стилот на игра што им го форсира типот од Арсенал што го спомна ФантомХ :tv:

F

fantomX

Гостин
Колку што успеав да изгледам (некои 5 мин.) доста добро играат!!! Браво, браво.... на моменти ги помислив старциве и се изначудив што се стил на игра што им го форсира типот од Арсенал што го спомна ФантомХ :tv:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
ако можи некој да ми кажи отприлика колку лимит се троши на 1 гледана утакмица на нет?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom