Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сточ го немам гледано ни лани ни годинава. Зошто сакав твој коментар? Пошто викаше оти е кеже од кое не бидува играч за Челзи, а и јас велев нешто слично. Сега мислиш инаку, то ме интересираше, пошто јас и натаму мислам оти се вадат едно 10-ина милиони од него. Но да заигра во Челзи, не. :toe:

article-1270836-0966AB54000005DC-236_306x423.jpg

Не ви е здебелен бе? Или костумов така го прај?

Зш.....?

Знам дека е „бабачко“, ама никош не сум приметил да му виси стомак вака. :toe:

Мислев зш Сточ да не игра во челзи...Болдираното глеј го.А Карлито одсекогаш е бабачко :toe:

Сточ?
Кеже кое нема материјал за делкање за највисоко ниво.

Виган утепани, со Хул кикснаа

Виган утепани, со Хул кикснаа

Знам,видов...Сакам 10-0 да ги тепаме.Ем да го надминеме рекордот на тотенхем,ем да се опростиме со една 10(со кормид) од сезонава,ем да ги опердашиме за поразот од 3-1,ем да бидеме првиот тим во премиер лига со над 100 гола,ем да освоиме титула..Поубаво здравје нели...? :toe:

Знам,видов...Сакам 10-0 да ги тепаме.Ем да го надминеме рекордот на тотенхем,ем да се опростиме со една 10(со кормид) од сезонава,ем да ги опердашиме за поразот од 3-1,ем да бидеме првиот тим во премиер лига со над 100 гола,ем да освоиме титула..Поубаво здравје нели...? :toe:

доволно е и 1-0. само и само да победиме:smir:

ме немаше некое време, ама немој да мислите дека не го пратев челзи ))))).
пред неколку кола кога додтано се искомплицира работата анчелоти заедно со играчите зацртаа дека во наредните кола смеат да направат само уште еден кикс, тогаш требаше да се игра и против јунајтед и против тотенхем и против ливерпул и против неколку незгодни др. тимови..искрено мислев дека е преоптимистичка ``заклетвата`` денес сумсведок дека навистина и тоа се оствари.
во моите очекувања за 2010 една од желбите беше да челзи стане шампион( додуша таа беше негде 5-6 по ред, се надевам нема да има замерки:wink: ) сега гледам дека на прагот на остварување е, и многу сум среќен за тоа.

поздрав да си дочекаме последно коло со многу радости, а после ќе можиме и стручначи т.е. според а1 експерти да се правием за составот и околу играта.

поздрав.

Maлце си смениле овие од спорт денес ако извадиле од ова интервју на Анчелоти http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6129429,00.html

Уште едно скалило до освајање на ПЛ . :smir:

Очигледно му фалело на Челзи квалитетен тренер по одењето на Мурињо за освајање на трофеи и добри резултати. Иако Карло Анчелоти е повеќе донесен за ЛШ но мислам дека наредната година ќе бидат каде каде поквалитетни и ќе го дочепат тој долго очекуван трофеј.

Мирно и рутинирано треба да одиграме со Виган и да славиме на Стемфорд...:vozbud:

Наша е титулатааааааа!!:olee::ojea::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

Ова браво-то беше кажано со сарказам, хелоу!

Пред најбитната (да, најбитната) утакмица во сезоната, тој прави работи кои не смее да ги прави. Титулата ќе ја освоиме АККО (за оние што не учат математика АККО = ако и само ако) го победиме Виган, макар Гејнајтед кикснал. Мора да се победи Виган, толку!

Ова браво-то беше кажано со сарказам, хелоу!

Пред најбитната (да, најбитната) утакмица во сезоната, тој прави работи кои не смее да ги прави. Титулата ќе ја освоиме АККО (за оние што не учат математика АККО = ако и само ако) го победиме Виган, макар Гејнајтед кикснал. Мора да се победи Виган, толку!

Спорт Денес.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom