Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Сточ го немам гледано ни лани ни годинава. Зошто сакав твој коментар? Пошто викаше оти е кеже од кое не бидува играч за Челзи, а и јас велев нешто слично. Сега мислиш инаку, то ме интересираше, пошто јас и натаму мислам оти се вадат едно 10-ина милиони од него. Но да заигра во Челзи, не. :toe:

Не ви е здебелен бе? Или костумов така го прај?
Зш.....?

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Знам дека е „бабачко“, ама никош не сум приметил да му виси стомак вака. :toe:
Мислев зш Сточ да не игра во челзи...Болдираното глеј го.А Карлито одсекогаш е бабачко :toe:

F

fantomX

Гостин
Сточ?
Кеже кое нема материјал за делкање за највисоко ниво.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Виган утепани, со Хул кикснаа

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Виган утепани, со Хул кикснаа
Знам,видов...Сакам 10-0 да ги тепаме.Ем да го надминеме рекордот на тотенхем,ем да се опростиме со една 10(со кормид) од сезонава,ем да ги опердашиме за поразот од 3-1,ем да бидеме првиот тим во премиер лига со над 100 гола,ем да освоиме титула..Поубаво здравје нели...? :toe:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.577
Поени од реакции
1.879
Знам,видов...Сакам 10-0 да ги тепаме.Ем да го надминеме рекордот на тотенхем,ем да се опростиме со една 10(со кормид) од сезонава,ем да ги опердашиме за поразот од 3-1,ем да бидеме првиот тим во премиер лига со над 100 гола,ем да освоиме титула..Поубаво здравје нели...? :toe:
доволно е и 1-0. само и само да победиме:smir:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
ме немаше некое време, ама немој да мислите дека не го пратев челзи ))))).
пред неколку кола кога додтано се искомплицира работата анчелоти заедно со играчите зацртаа дека во наредните кола смеат да направат само уште еден кикс, тогаш требаше да се игра и против јунајтед и против тотенхем и против ливерпул и против неколку незгодни др. тимови..искрено мислев дека е преоптимистичка ``заклетвата`` денес сумсведок дека навистина и тоа се оствари.
во моите очекувања за 2010 една од желбите беше да челзи стане шампион( додуша таа беше негде 5-6 по ред, се надевам нема да има замерки:wink: ) сега гледам дека на прагот на остварување е, и многу сум среќен за тоа.

поздрав да си дочекаме последно коло со многу радости, а после ќе можиме и стручначи т.е. според а1 експерти да се правием за составот и околу играта.

поздрав.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Maлце си смениле овие од спорт денес ако извадиле од ова интервју на Анчелоти http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6129429,00.html

Уште едно скалило до освајање на ПЛ . :smir:

Очигледно му фалело на Челзи квалитетен тренер по одењето на Мурињо за освајање на трофеи и добри резултати. Иако Карло Анчелоти е повеќе донесен за ЛШ но мислам дека наредната година ќе бидат каде каде поквалитетни и ќе го дочепат тој долго очекуван трофеј.

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Мирно и рутинирано треба да одиграме со Виган и да славиме на Стемфорд...:vozbud:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
Наша е титулатааааааа!!:eek:lee::eek:jea::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ова браво-то беше кажано со сарказам, хелоу!

Пред најбитната (да, најбитната) утакмица во сезоната, тој прави работи кои не смее да ги прави. Титулата ќе ја освоиме АККО (за оние што не учат математика АККО = ако и само ако) го победиме Виган, макар Гејнајтед кикснал. Мора да се победи Виган, толку!

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Ова браво-то беше кажано со сарказам, хелоу!

Пред најбитната (да, најбитната) утакмица во сезоната, тој прави работи кои не смее да ги прави. Титулата ќе ја освоиме АККО (за оние што не учат математика АККО = ако и само ако) го победиме Виган, макар Гејнајтед кикснал. Мора да се победи Виган, толку!

Спорт Денес.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom