Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
кај ја најдовте поставата? без лампард или без анелка?
чех

фереира - алекс - тери - ешли
микел
џо кол - деко - малуда
анелка - дрогба ?

таа ли е?
деко можно е флегма да биде на утакмицава али ај да видиме.

Не не, чим стартува Џо, не стартува Анелка. Значи би било 4-3-2-1, со Микел, Деко и Лампард во средина, Џо и Малуда ко крила и Дрогба или Анелка во напад.

Сега пак ќе следува една мудрост од Фергусон и(ли) Венгер - како готово е, Челзи нема шанси за кикс; со цел опуштање кај Челзи и мотивација кај противниците да докажат дека се способни да „направат“ кикс за Челзи.

Според тоа, очекувам само Карло Анчелоти да продолжи со „натпревар по натпревар“-принципот и играчите да го следаат тоа. И тоа е тоа. :toe:

Exactly:)
Carlo Ancelotti Bans Talk Of Premier League And FA Cup Double As Chelsea Prepare For Tottenham Hotspur

Дури да освоиме и само 1 бод, секој кикс на Арсенал и Манчестер ќе ни надополни

Само да не изгубиме..:back: Задоволен ке бидам со нерешено со оглед на тоа дека Јунајтед ке изгуби...:tv:

Кешли, а? Ај со арно нека му е, со среќа на Светското.
Јас сум да одмара, барем првите 1-2 натпревари по враќањето.
Следниве натпревари се исклучително тешки, и недоволно подготвен фудбалер неможе да ни помогне. Башка ризикуваме поголема, трајна повреда (слично со Есиен)

незнам баш дали ќе им треба ова со ешли после толку време сега да се врати на ваква утакмица против тотенхем, од коа знам ја за нас ако заебеме утакмица против овие сме ја заебувале ради бековите (иванович најчесто)

Јас сум да одмара, барем првите 1-2 натпревари по враќањето.
Следниве натпревари се исклучително тешки, и недоволно подготвен фудбалер неможе да ни помогне. Башка ризикуваме поголема, трајна повреда (слично со Есиен)
Ма шо сака нека прај. А вреди да го спомниме Иванович. Беше резерва со Вила, а го немаше никаде за Болтон. Со оглед на тоа дека порано беше вратен од предвиденото, се надевам дека не е обнова на повреда. :toe:

незнам баш дали ќе им треба ова со ешли после толку време сега да се врати на ваква утакмица против тотенхем, од коа знам ја за нас ако заебеме утакмица против овие сме ја заебувале ради бековите (иванович најчесто)
Лани беше исклучиво заради Ешли Кол, кој му дозволи чист центаршут на Ленон, полека, доволно време да си види кај се соиграчите и кај да центрира.
А Иванович не се сеќавам да играл против овие освен во првиот дуел сезонава. :toe:

а со босингва што стана? на официјалната страна не сум нашол до сеа ама баш ништо, а со онакви фан-форуми не сум баш запознаен

а со босингва што стана? на официјалната страна не сум нашол до сеа ама баш ништо, а со онакви фан-форуми не сум баш запознаен

Остај Босингва не се враќа тој...

Со среќа нека ни е денес, победа над Тотенхем и многу многу блиску сме до титулата :helou:

Младинците ке играат финале со Астон Вила ( ФА Куп )...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom