Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
кај ја најдовте поставата? без лампард или без анелка?
чех

фереира - алекс - тери - ешли
микел
џо кол - деко - малуда
анелка - дрогба ?

таа ли е?
деко можно е флегма да биде на утакмицава али ај да видиме.
Не не, чим стартува Џо, не стартува Анелка. Значи би било 4-3-2-1, со Микел, Деко и Лампард во средина, Џо и Малуда ко крила и Дрогба или Анелка во напад.

ЛеБрон

Сведок
Член од
3 април 2010
Мислења
60
Поени од реакции
1
Сега пак ќе следува една мудрост од Фергусон и(ли) Венгер - како готово е, Челзи нема шанси за кикс; со цел опуштање кај Челзи и мотивација кај противниците да докажат дека се способни да „направат“ кикс за Челзи.

Според тоа, очекувам само Карло Анчелоти да продолжи со „натпревар по натпревар“-принципот и играчите да го следаат тоа. И тоа е тоа. :toe:
Exactly:)
Carlo Ancelotti Bans Talk Of Premier League And FA Cup Double As Chelsea Prepare For Tottenham Hotspur

A

Alexander Nevsky

Гостин
Утре чиста двојка е:vozbud: Ако играме со тој состав...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Дури да освоиме и само 1 бод, секој кикс на Арсенал и Манчестер ќе ни надополни

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Само да не изгубиме..:back: Задоволен ке бидам со нерешено со оглед на тоа дека Јунајтед ке изгуби...:tv:

F

fantomX

Гостин
Кешли, а? Ај со арно нека му е, со среќа на Светското.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Кешли, а? Ај со арно нека му е, со среќа на Светското.
Јас сум да одмара, барем првите 1-2 натпревари по враќањето.
Следниве натпревари се исклучително тешки, и недоволно подготвен фудбалер неможе да ни помогне. Башка ризикуваме поголема, трајна повреда (слично со Есиен)

Член од
28 октомври 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
незнам баш дали ќе им треба ова со ешли после толку време сега да се врати на ваква утакмица против тотенхем, од коа знам ја за нас ако заебеме утакмица против овие сме ја заебувале ради бековите (иванович најчесто)

F

fantomX

Гостин
Јас сум да одмара, барем првите 1-2 натпревари по враќањето.
Следниве натпревари се исклучително тешки, и недоволно подготвен фудбалер неможе да ни помогне. Башка ризикуваме поголема, трајна повреда (слично со Есиен)
Ма шо сака нека прај. А вреди да го спомниме Иванович. Беше резерва со Вила, а го немаше никаде за Болтон. Со оглед на тоа дека порано беше вратен од предвиденото, се надевам дека не е обнова на повреда. :toe:

незнам баш дали ќе им треба ова со ешли после толку време сега да се врати на ваква утакмица против тотенхем, од коа знам ја за нас ако заебеме утакмица против овие сме ја заебувале ради бековите (иванович најчесто)
Лани беше исклучиво заради Ешли Кол, кој му дозволи чист центаршут на Ленон, полека, доволно време да си види кај се соиграчите и кај да центрира.
А Иванович не се сеќавам да играл против овие освен во првиот дуел сезонава. :toe:

Член од
28 октомври 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
а со босингва што стана? на официјалната страна не сум нашол до сеа ама баш ништо, а со онакви фан-форуми не сум баш запознаен

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
а со босингва што стана? на официјалната страна не сум нашол до сеа ама баш ништо, а со онакви фан-форуми не сум баш запознаен
Остај Босингва не се враќа тој...

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Со среќа нека ни е денес, победа над Тотенхем и многу многу блиску сме до титулата :helou:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Младинците ке играат финале со Астон Вила ( ФА Куп )...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ние сме местеле на крај:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop