Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бане уште прошлата сезона се докажа против ливерпоол и сега ама другиве се заспани убавици Карваљо чекам на лето да си замине... За Тери се понаша како легенда ама ништо од тоа не покажува барем последниве сезони ни дисциплина ништо.

Чудно ми падна при вториот удар на Камбијасо стоеа фудбалерите на Челзи и голманот Чех,да не очекуваа нешто,ама не се бунеа...чудно ми падна

Мислам дека треба Алекс да влези, поразот е резултат кој треба да се чува многу внимателно.

Ако не земеме да се вратиме во игра ќе си примиме уште еден гол и ќе си отпаднеме уште од сега:toe:

Пандев има да ни го збрца од милина...

Аман Ањелка оут Кол ин

Ballack и Lampard ме разочараа мислев подобро ке изиграат

Честитки за играта посебно во I полувреме. Добро е што одма дадовте гол на почеток на второ и ја анулиравте единствената грешка на судијата. Одличен резултат за реваншот!

Вие двајца можете само да ми го цицнете друго ништо и ај да не ве гледам...:pusk:

И нека незбори Давор за Банеее да не го истепамм:baeh:

хахаха не ме замарај нишо друго не покажавте

Значи започнувам со ова.
АНЕЛКА не сакам да го видам во Челзи повеќе!

Игравме подобро,заслуживме барем нерешено.
Немавме среќа,тоа е тоа.
Средниот ред ни беше отсечен,Балак и Лампард беа тапа.
Микел беше добар,зборите што ќе зборите.
Дрогба беше тиња денеска,дозволи Лусио да го стави в џеб.

Чех е најголем килајца,од обична ствар се повреди.
Се надевам дека ќе се врати брзо.

Разочаран сум многу,ептен!
Но,дадовме гол на гости,што е многу битен.

Интер на домашен терен покажа дека е немоќен,не можеа да сврзат два паса.
Ние ги надигравме...

Ја како најголем песимист што постои,ве уверувам на едно нешто..

ПОМИНУВАМЕ!
Ќе ги тепаме на Мостот,и ќе докажеме кој сме!

Главите горе има уште една утакмица.

Разочарувачка вечер, можам да му честитам на Малуда и Иванович за многу добро завршената работа денеска, и можам да му кажам на Тери, Лампард и останати дека ако off the pitch се мизерни, на теренот се бара спротивното, а не истото.
Друго, Дрогба да не дрибла и да не пробува „со пета“ појќе, смешен е.

Исто така мислам дека повредите на Чех, Босингва, Е. Кол, Жирков, Деко и Есиен воопшто не му фалат на овој тим, и според тоа Челзи едноставно е преслаб за останатите пошто со само 6-мина повредени играчи од тој тип не можи да го победи Интер.

Ајде да Почнам јас од незнам каде само се мислам... ај од Дрогба убавиот зверот тотално освен слободниот абе мува без глава до душа не е тој крив една топка од Ањелка не доби:tapp: за Ањелка да не ни зборам кога фати една контра баш се затрча и застана како да чекаше Хиларио да му помогне:jaj: Калу јесте нема голем талент ама
си даде гол трчаше нон стоп покажа дека е желен за игра не ка овој пред него Ањелка ут невиден... Средината ок Балак и Микел некако изиграаа добро го допреа Снајдер али Лампард или е на дрога или незнам што... Одбраната не толку лошо освен Тери не сакам да спомнам више дрво и баш сега ми текна абе Лампард Тери и Кол сите си имаат проблем со жениве ама и самите со себе излеа сите 3 заслужуваат платата да им се намали па што сакаат нека зборат... Незнам за Чех што се случи али не беше ништо крив за првиот па ни за вторит гол кој го примивме на Среќа...

тоа е тоа барем гол дадовме
мислам дека требаше да шутираме повеќе од далеку,цезар не беше фокусиран
се виде за голот и шансата на лампард,анелка мпомалку да пимпла ко сидорф е од милан:toe:
дрогба да игра на сигурн пасови и да шутира побрзо лусио го умртви

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom