Според Sky Sport Italia Челзи ќе игра со формација 4-3-2-1 и тоа : Чех,Тери,Карваљо,Иванович,Белети,Микел,Балак,Лампард,Малуда,Анелка,Дрогба
Ако ги видам овие играчи и оваа поставеност пред се утре, дембелов нека се носи „упичкуматерин“! Па и јас знам да поставам против игра на ова, не Мурињо.Според Sky Sport Italia Челзи ќе игра со формација 4-3-2-1 и тоа : Чех,Тери,Карваљо,Иванович,Белети,Микел,Балак,Лампард,Малуда,Анелка,Дрогба
Чист маркетинг бе, кога јас не би имал појма од фудбал воопшто, а околу мене има такви, секако дека Македонецот во нокаут фаза на ЛШ е „доживување“. Слушај најава на Телма од почетоков на годинава за секое коло, па наваму: Интер и нашиот Горан Пандев....Знаете искрено што ми иде на живци.
Слушам овој од Канал 5..
-Утре игра Интер,цела нација е на нозе,нашиот Горан Пандев игра против Челзи во ЛШ..бла бла бла.
Па добро бе мајку му,и ја се радуам што игра човекот во голем клуб,ама да се форсира цело време тоа.
Плус сигурен сум дека утре коментаторите ќе свршуваат на него,и ќе бидат за Интер..
vo pravo si za ova hehe ama i me nasmea mnogu ova so komentatorive:pos2:Знаете искрено што ми иде на живци.
Слушам овој од Канал 5..
-Утре игра Интер,цела нација е на нозе,нашиот Горан Пандев игра против Челзи во ЛШ..бла бла бла.
Па добро бе мајку му,и ја се радуам што игра човекот во голем клуб,ама да се форсира цело време тоа.
Плус сигурен сум дека утре коментаторите ќе свршуваат на него,и ќе бидат за Интер..
Давор, пробај да сватиш: фановите на Челзи и фановите на Интер се огромно малцинство во однос на фановите на Горан Пандев. Еве пример ќе ти кажам за нашиот сајт: информациите за Пандев се 2-3 пати повеќе читани од сите други.Како и да е глупо звучи.
Помислуваат дека има и фанови на Челзи,дека има фанови и на други екипи освен на Интер во Македонијава?
Ќе глеам да можам натпреварот да го следам на некоја друга програма,ваму ќе кинам живци со овие дебиливе.
Зошто да ја мразиш Барселона, мрази го Toм Хенинг Овребо :tv:У курац,кај се повреди Жирков бе.
Иначе за Бобан погоре!
Единствени екипи што ги мрзам се Барселона и Лузерпул,така да од моја страна ќе останам во добри односи со интерашиве и после утакмицата.