Ako ne igra Terry za Anglija tie nema ni eden poen da osvojat. I koj Ferdinand kapiten bre i kakov Lescot toa ti se pod prose4ni igra4i JOHN TERRY E DEDO GOSPOD NA TERENOT. I ti sto si tolku pameten bi ti prepora4al da ides i da sadis bostan, Chelsea go tepase Apoel na gosti za tvoja informacija(koga im trebaa poeni), a vo poslednoto kolo se bese reseno. Zgora na se everton e mn silna ekipa koja zasluzuva da bide na vrvot.
Околу Џон Тери - очигледно не си наишол досега на мојата иронија, па затоа нека биде за прв пат така.
Подрачјево не е за бостан многу, со тутун појќе ојше работата (додуша јас лично за берење и нижење појќе бев), ама ако се мора, и бостан ќе се сади некош.
Челзи го тепаше Апоел во утакмица со еден единствен шут на гол и во утакмица во која Апоел држеше појќе топка. АЛО, АПОЕЛ!
Мене не ме интересира Евертон кај заслужува да биди, јас слушам како тиквата Тери ми кажува 90 бода, како Балак ми кажува Арсенал не биле дораснати за првак а Челзи бил, Малоуда вика како се полни со самодоверба за титула....а толку се дебилни што пред и по победа над Арснела играат килаво и вадат килав резултат со Евертон и Хул?!
Не е страшно да имаш лош период, впрочем, нормално е, ама месец декември за Челзи беше ОЧАЕН, и втор таков месец е недозволив, а е на пат да се случи.
Играчите на Челзи немаат право на Лоши денови, а екипите на Арсенал и Јунајтед ги немаат најдобрите денови. Хм ? Не држи некако ова. И да, Роналдо носи и резултати, не само пари.
Што не е јасно? Сите тие набројани натпревари се „лошите денови“ за Челзи, а има уште цела третина сезона. Кое е тоа право се уште да имаат „лоши денови“? Бидејќи се „само луѓе“? НЕ СЕ „само луѓе“, тоа треба да им е кристално јасно на сите.
А дали Арснеал и Јунајтед случајно ги имаат своите мигови од соништата? Јунајтед со една смешна одбрана цела сезона досега и Арнсела со играчи кои многу често без желба влегуваат во натпревар (барем според тоа што го играат)?
Роналдо, па Кака нека биди, за Реал резултат се титули, а барем во шпанско, изгледа многу далечно за Реал. Или Бензема, поенатата е шо тие играчи ако бар малку потфрлат играчки, се интересни за клубот и од маркетиншки аспект. А Оби Микел колку е бре интересен во тој смисол? Балак, Деко, Лампард?!
ова е англиска премиер лига ,а не некоја си кој знае каква лига, во премиер лига може секој секого да тепа а баш па евертон има капацитет да ги тепа и ман и ливерпул и челси.
Мене не ми е гајле кој капацитет го ма Евертон, мене ме интересира то што копитариве од Челзи се уверени во својата „шампионост“, а не ја немаат.
Шта је мишеви, 2 повреди и приближување на Јунајтед и одма гомното во гаќите
Ако ќе сте шампиони треба освен да се борите против конкурентите, да се борите и против повредите и суспензиите, кои оваа година и не ги имавте многу, во споредба со некој.
Мишице моја, јас се плашам од Тери, Лампард, Дрогба, Балак, Чех, Карваљо.... Од нивната килавост и дебилизам, иако сите се на врвот во својата кариера. Дуелот со Манчестер Јунајтед е еден до крајот, а има уште 11 други чиј исход нема ама апсолутно ни најмала зависност од Манчестер Јунајтед. Накратко кажано, поентата е следна: Манчестер Јунајтед не можи да го добие првото место, туку Челзи може да го изгуби.
Најтешка е борбата со самите себе, која моментално дебилите ја имаат од причина што се мислат нешто што ни одблиску не се. Веројатно и претходно било така, само за вонтеренски работи. Сега тоа го гледам и на терен.
Tomorrow we play Hilario in goal, defenders are Ferreira, Alex, Carvalho and Zhirkov. Midfielders Lampard, Mikel, Ballack, and strikers Sturridge,
Joe Cole and Drogba.
Браво дебелко, штета Белети шо го нема па да си играше десно, а Фереира лево и да бевме комплетни така. И зошто ма Шмуљо да го нема?!