F
fantomX
Гостин
Карло не да е добар, цар е.ај кажете пак оти карло е добар
Кога со нивните агенти ќе појдат на преговори за нов договор сите автоматски се за баснословни плати - и тогаш не се само обични луѓе. Не се ни маркетиншки интересни за Челзи повеќето старци, Роналдо за Реал бар пари носи сега засега, ако не резултати. Со оглед на тоа, нивна работа за Челзи е војна на терен....ама не, и тие се само луѓе, имале лош ден..... Имале лош ден?!И тие се луѓе, тим, екипа на која можеби не и беше денот денеска. Сакаш секоја утакмица да им ги вадите цревата на другите ? На крај краева.. Евертон не е некој тим за потценување .
Виган, Астон Вила, Манчестер Сити, Апоел и дома и гости, Хул на гости, Вест Хем на гости, Бирмингем на гости. Не, не, не... НЕМААТ НИКАКВО ПРАВО на лош ден!
Цревата? Не, сакаме победа. Против тимој кои грчевито се борат за зацртан пласман е доволна и килава победа, а дебилите не го можат ни тоа. Челзи се уште е прв благодарение на тоа што Манчестер Јунајтед и Арсенал ги немаат најдобрите денови, овие преплатени копилиња немаат ништо од тоа што треба за да се биди шампион во Премиер Лига во сезона кога силните екипи се на ниво. Среќа нивна е што оваа не е таква. На пат се кон исто бодој ко лани. Тоа беше успешно? 83 бода?
Најдолга серија од победи - 6 натпревари?!?! Дебилно. Начело со дебелиот на клупа. Ај на дебелиов прва година му е, а и ме бендисува. Ама останативе гомнари, не.
Сега пошто нели релацијата „ЏејТи - Бриџи“ е нарушена, покрај Кешли Кол не би требало да го земат ни Тери за репрезентација англиска, левата полловина на теренот во одбраната нека им биде „гордоста на нацијата“ - Бриџи и Џо Лион Лискот.... :tv:е дури сега не знам како ќе биде.
Значи нема по малер тим од Челзи во врска со повредите.
Ashley Cole suffered a fracture to his left ankle in last night's game against Everton and is expected to be out of action for approximately three months.
Што е тука е Жирков ќе игра бек иако не му лежи многу бековската позиција али кога мора.. Не знам повеќе што да искоментирам едноставно сум разочаран од развојот на настаните :nesum:
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1963317,00.html
Жирков за Малуда е Ешли Кол за бек, иако и самиот Жирков е просечен.Штета за Ешли, беше еден од оние кои играа најконстантно сезонава.
Жирков ќе игра, Фереира ќе биде алтернатива. Гледам на FM и Малуда пишува дека може да се снајде како лев бек
Од самите себе.А од шо треба да се спасувате ? Незнам шо сте олку песимистички настроени деновиве. Имате пред вас куп за играње, ПЛ сеуште Јунајтед е -1, утакмица во ЛШ .. Незнам шо толку се разочаравте, ко да е крај сезона, па Манчестер ви го "зеде" лидерското место во 38 коло . :\
Јас не сум песимистички настроен, јас сум крајно лут и револтиран кога на паметов ќе дојди темата Челзи. За среќа, денеска прв пат се „на дневен ред“ сега.
И да се опорави за реваншот со Интер, не го играме, спијај мирно.А што е со Есиен ?
Есиен - еден месец.
Босингва - три недели.
Кешли - три месеци.
Белети - најрано за сабота, секако за нареден викенд.
Не шпекулирајте, поофицијално од следново нема...
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1960291,00.html
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1963317,00.html
Околу лев бек, има едно 20-годишно момче кое само месец фебруари е позајмено во Њукасл, само на еден месец пошто е планиран во наредните години да е дел од, пред се, тимот за ЛШ, како играч кој 3 години e член на Челзи (позајмиците не се рачунаат) до полнењето 21 година.
Тоа е Патрик Ван Анхолт, и можеби веднаш да биди повикан, што не верувам. Кога можи Инсуа од Ливерпул да се делка се појќе и појќе (во играч кој верувам дека ќе оди на СП), бидува и од Анхолт играч.