Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да,не е веќе капитен Тери...и уште не се знае кој ке ја земе капитенската лента...so e rabotava me mrzit da citam so napraj terry,ne e vejke kapiten?i koj ke e na negovo mesto ak ne e vejke kapoten terry![]()
majkata mu ebam na kapelo terry najpojke ja zasluzvese da ja nosit sega nz koj ke ja nosit aj daj boze da e gerard ili koj bilo drug samo da ne e nekoj od man utd:nesum:Да,не е веќе капитен Тери...и уште не се знае кој ке ја земе капитенската лента...
Официално Рио Фердинант новиот капитен наместо тери
http://www.skysports.com/story/0,19528,12040_5920389,00.html
"I fully respect Fabio Capello's decision.
"I will continue to give everything for England."
Е ова е тоа вистинското од Џон Тери. Затоа што типов си знае каква грешка направил. Не е капитен, само ако дава се на терен. Постојат многу такви играчи. Капитенот треба да се разликува од останатите по тоа што треба да биде пример за однесување.
Лав ис ин ди еерТој што е глуп, глуп е. Али таа по толку неверства сеуште да простува е тоа е...
Тери има големо влијание, ама не зависи се само од него.Сеа Тери треба отказ да дае. И кога нема да освојат светско првенство , да го заебава Капело цел живот.
Да ти го ебам Капело в гз.
Глуп селектор,итаљанец ќе кажува за англиска репрезентација.
Неписмен..
Тери душата ја оставаше на терен секоја утакмица,беше најдобар капитен,а тој за една ебана работа во приватен живот го трга од капитен,ти ебам мамичето жабарско..
Сеа да сум ко Тери ќе се откажам од репрезентација па нека кршат глата со Апсон,Кинг и Лескот..
Глупи ко курац..
Затоа и нема да освојат СП.
Да,не е веќе капитен Тери...и уште не се знае кој ке ја земе капитенската лента...
се случи што се случи тој останува капитен на челзи,
нека продолжи да се мотивира и да играна одлично на клуски план,верувам дека против арсенал нема да го видиме неговото незадоволство
А, сигурно Фердинанд не е тој пример.![]()