Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Како и да е ,многу салбо прво полувреме...обавезно замена....Малуда - Џо/Калу...
Немавме никаква игра...во второто мора поагресивно и да им ебиме матер...

В

Вори

Гостин
Водиме?
Ај пак види резултат
Ај добро е,паметњаковичу..
Грешка напраив..

Иначе одбранава при прекини е тиња..можевме сега комотно да попиеме уште еден гол во последнава минута.

Она гомноно Хант,му ја скрши кичмата на Банета,остај тоа овој жолт си заработи..

Мора нешто да менува Анчелоти,зошто вака не иде..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Второво полувреме ќе ги скршите еден гол ако им дадете рано ќе паднат уште два :)

F

fantomX

Гостин
Таман стримов падна пред голот да се дај.
Сега најдов еден салам, јужноафрички, го гледам голов на Дрогба, ама слушам и there is no passion in Chelsea game.... Разбирам дека е пеколно темпото среда-сабота, ама и ова не го бидува.

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Браво за голот на Дрогба. Инаку сум разочаран од играта. Дозволуваат Хал да им држи топка...ептен не мотивирано ми делуваат...али ајде сеа во второто полувреме очекувам да ги згазиме:smir:

В

Вори

Гостин
Во второ полувреме очекувам да влезе Ешли наместо Жирков и Стариџ наместо Малуда..
Само така можеме да ги тепаме клошариве.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Сега најдов еден салам, јужноафрички, го гледам голов на Дрогба, ама слушам и there is no passion in Chelsea game.... Разбирам дека е пеколно темпото среда-сабота, ама и ова не го бидува.
Фантом, се зезаш или ми се чини? Ако сега им е пеколно темпото на 4 утакмици среда-недела со слаби тимови после 15 дена одмор, какво би им било темпото при крај на април, или за едно десетина дена ко ќе се игра Арсенал, Интер, нз кој, Интер,..., Манчестер...?

F

fantomX

Гостин
Џон mi amigo, пакувај се уште вечерва за Дубаи ако си тргнал, си се ослободи со жолт денеска од Арсенал! :je:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Како е момци? Не бев во можност да гледам 1во полувреме, а и сеа неможам пошо стримов не е ок. Освен Адтхе.нет има ли некој друг?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Дај линк..:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom