Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И заврши преодниот рок!
Ништо не купивме,Анчелоти остана доследен на зборот.
Можеби и не ни требаше засилување,но ако не заебат на лето,тогаш го ебавме ежот.
Да се молиме да не ни дадат забрана за трансфери,зошто и не сме некоја млада екипа..

Иначе,дали ќе играат Просечко и Дрогба утре против Хул?

Ќе ве замолам, дур не има нешто ново од „актерите“ во „сапуницата“, или лично од Капело, мир и тишина.

знае ли некој дали кобам, тренинг центарот е во челзи, во населбата значи, или е некаде надвор? и дали може да се посетуваат тренинзите на челзи од фановите на тимот?
Мислам дека Cobham, Surrey не е в Лондон, не знам колку е блиску/далеку од областа Fulham. Го чекам Google Earth да тргни, ќе најдам слики...
ЕДИТ: Нецели 25 километри е оддалеченост, а и зошто некој да посетува тренинг секој ден, има отворени тренинзи на Стемфорд Бриџ, мислам два имаше сезонава.

Прво глава ме заболе кој ќе биде капитен на Англија. Ме интересира само Челзи. Друго залудно се надеваат овие од Манчестрер дека Руни ќе биде новиот капитен. Сигурно забораваат дека нивнот играч Дејвид Бекам кога играше во Манчестер беше фатен во афера (повторно од News of the World) со бебиситерката Ребека Лос кога беше капитен на Англија и остана да биде капитен се до 2006 година.
Тие од Манчестер моментално се молат Челзи да кикса, прво против Хул; а мислам и сер-ло лично го замолил Арсене The Magican да победат в недела. Поентата е, „сега Челзи е под притисок, готови се“ (секако, со нивни уникатни зборови, несвојствени за секого, напротив, само за нив), зборови кои за мене се, најслабо речено, без да се навредуваме, дбилно дебилни. Не се навраќам пак на тоа кој е под притисок, дали тој што дава 150% од себе и се моли друг да му заврши работа; или тој што има способност да заврши работа и да не моли никого? По мојата перцепција, тоа сфаќање (за појќе информации, прочепкајте наназад за мојот подетален пост околу ова) е лузерско, колку и тоа моментално да ти е единствена можност. Како по ѓаволите си под притисок ако знајш дека зависиш сам од себе, а како по ѓаволите вршиш притисок ако кога и натприродните напори може да ти се залудни?
Чудни суштества по светов....:toe:

И заврши преодниот рок!
Ништо не купивме,Анчелоти остана доследен на зборот.
Можеби и не ни требаше засилување,но ако не заебат на лето,тогаш го ебавме ежот.
Да се молиме да не ни дадат забрана за трансфери,зошто и не сме некоја млада екипа..

Иначе,дали ќе играат Просечко и Дрогба утре против Хул?
Ма ми се плачи оти не сме дали 6 милиони фунти за просечно (речиси) 23-годишно крило чиј најголем „квалитет“ е тоа што е Англичанец од втората лига чиј договор истекувал на лето.

Дрогба стартува, Деко веројатно, исто и Карваљо. Ешли е двојба, не е страшно ништо, ама мож да не игра за да не се ризикува посериозна повреда.

Клифорд засега само со пречка од удар од далечина против резервите на Астон Вила. Читам само коментари, нема видео.
Има коментар дека на моменти се оди со побрзи додавања, како првиот тим. Играат Тејлор, Матич, Какута, Мелис и Борини од поинтересните за нас; со солидна активност (особено Борини и Какута), но треба многу подобро според мене.

Боље да не се ризукува со Ешли.
Нека игра русинот по левата страна,што е сигурно сигурно е.
Утре МОРА да се победи..да се обезбедат како-така 3 бода..
Па после да мислиме за утакмицата со Арсенал.
Точно дека сме под притисок,али мораме да се сносиме со тоа и да го зачуваме првото место до крајот на сезонава.
Овој период е многу заебан..Барнли,Хул(екипи кои се борат за опстанок,секогаш биле заебани),Арсенал(дерби си е дерби,без оглед на моментална форма и остали куропецалки),Евертон(знаеме дека на гости со овие гнасиве играме слабо и неаме среќа) и шлагот на тортата Интер!
Можеби најтешката утакмица сезонава зе Челзи,сериозен тест да се провери дали ќе биде трета среќа во ЛШ или ќе останеме на 0 титули..

Боље да не се ризукува со Ешли.
Нека игра русинот по левата страна,што е сигурно сигурно е.
Утре МОРА да се победи..да се обезбедат како-така 3 бода..
Па после да мислиме за утакмицата со Арсенал.
Точно дека сме под притисок,али мораме да се сносиме со тоа и да го зачуваме првото место до крајот на сезонава.
Овој период е многу заебан..Барнли,Хул(екипи кои се борат за опстанок,секогаш биле заебани),Арсенал(дерби си е дерби,без оглед на моментална форма и остали куропецалки),Евертон(знаеме дека на гости со овие гнасиве играме слабо и неаме среќа) и шлагот на тортата Интер!
Можеби најтешката утакмица сезонава зе Челзи,сериозен тест да се провери дали ќе биде трета среќа во ЛШ или ќе останеме на 0 титули..
Русинот не е најсигурен во одбрана, ама е поарен од Фереира во секој случај; ако не игра Кол.
Абе дај не ме заебавај, под притисок, ако исто мислат и играиве - „пиши пропало“. Ужасно беше ко ќе ја гледав минатава сезона табелата од јануари натаму. Сега, нормално, далеку од тоа. Па кој е тоа притисок, не можам (а можеби не ни сакам) да разберам. :toe:

Спорт денес не е некој веродостоен медиум, али секоја лага пола е вистина. Да го оставиме ова настрана, пак ќе кажам: мене лично ич к*р не ме боли кој е капитен на Англија, мене ми е битно Челзи да гази се пред себе, а не Англија.
И онака пола состав им е од наши играчи

Еве зошто Џон Тери треба да остане капитен на Англија

http://www.skysports.com/video/inline/0,26691,16430_5903479,00.html

Може да кажеш во кратки црти што е муабетот, моментално немам звучници и неможам да слушнам.

Прво глава ме заболе кој ќе биде капитен на Англија. Ме интересира само Челзи. Друго залудно се надеваат овие од Манчестрер дека Руни ќе биде новиот капитен. Сигурно забораваат дека нивнот играч Дејвид Бекам кога играше во Манчестер беше фатен во афера (повторно од News of the World) со бебиситерката Ребека Лос кога беше капитен на Англија и остана да биде капитен се до 2006 година.
Не се сеќирај ти за Манчестер, ќе се напупи САФ пред федерацијата и ќе му ги задоволат фетишите, овај желбите :smir:

Може да кажеш во кратки црти што е муабетот, моментално немам звучници и неможам да слушнам.
Првиот чичко во глобала кажува дека зборува за фудбалерот Џон Тери, не за човекот Џон Тери; не го интересираат приказните за „role model“, туку тоа што Тери е најдобриот англиски дефанзивец и ако Капело како таков одлучува Тери или Бриџ - Тери во секој поглед; околу капитенствотож, смета дека нема играч кој поинспирирачки делува меѓу фудбалерите од Тери.

Борини ни се повредил, Митрович влегол (ако е нешто битно). Борини има проблеми со грбот, ќе видиме денојве колку е сериозно (иако тешко ќе беше дури и на клупа следниве дуели). 17-годишниот МекЕкран место Матич, младичот почнал да тренира и со прв тим, добил и број - 51.
2-1 за Вила, по акцијата на Какута, Мелис ќе израмнел за малку. Тејлор е опишан како камен на нафрлања, ваљда не ги гледа само мааните кај Чех...

Првиот чичко во глобала кажува дека зборува за фудбалерот Џон Тери, не за човекот Џон Тери; не го интересираат приказните за „role model“, туку тоа што Тери е најдобриот англиски дефанзивец и ако Капело како таков одлучува Тери или Бриџ - Тери во секој поглед; околу капитенствотож, смета дека нема играч кој поинспирирачки делува меѓу фудбалерите од Тери.
Фала :smir:

Па и у право е човекот, тие се таму да играт фудбал а не да снимат јужноамерикански сапуници. Со тоа сами си ја маваат главата во ѕид глупавите препотентни арогантни будали англичани. Колку поголема збрка настане со приказнава, толку повеќе ќе се наруши атмосферата во соблекувалната, а можно е да има и откажувања од репрезентација и сл. Конечно заиграа на ниво, ама по се изгледа уште е силно кај нив тоа традиционалното џентлменство (као демек) и благородништво и што ли уште не.
Со вакви сплетки, тешко дека играчите ќе се максимално концентрирани, а уште потешко ќе им парираат на една Шпанија, Аргентина, Бразил, Холандија...

Утре одиме на победа и само на победа!!!МОРА!!!
CHELSEA LIQUDATOR!!!

3-1 за Вила, многу едноставно, Челзи со сите сили напред без ефект - следува казна. По тоа што го читав се уште нема некој да реално „се турка“ во прв тим.
Поздрав до утре. :tv:

Џон Тери-ГАД од човек ФЕНОМЕН од играч....... не е ни чудо да му ја земат ккапитенската лента.

Џон Тери-ГАД од човек ФЕНОМЕН од играч....... не е ни чудо да му ја земат ккапитенската лента.

А да! Ти беше дечкото што го познава така? Ти да не го виде со Ванеса а ?
Мисли малку пред да збориш/пишеш.

А да! Ти беше дечкото што го познава така? Ти да не го виде со Ванеса а ?
Мисли малку пред да збориш/пишеш.
Нема што да го видам или да го познавам нема никаква логка тоа што го збориш џабе рипаш ко петле,само гад може да му направи такво нешто на другар/соиграч. Едно е да си ѕвер на теренот никој не го оспорува тоа ама сосема е друго да си ГАД надвор од него.

Нема што да го видам или да го познавам нема никаква логка тоа што го збориш џабе рипаш ко петле,само гад може да му направи такво нешто на другар/соиграч. Едно е да си ѕвер на теренот никој не го оспорува тоа ама сосема е друго да си ГАД надвор од него.

А ако некој глуп новинар ти каже дека утре ќе врнат милки 300 грама ќе веруваш ?

Тери воопшто не е гад. После поразот од Барселона лани во ЛШ кога сите се бунеа , он прв подаде рака да им честита ( еден од многуте примери). И секогаш тоа е така. Тери е прав џентлмен според сите негови постапки до сега.

Во право си. Штом има во весници и на интернет мора да е вистина. NOT!!!

Дај боже да не е вистина,од секогаш сум ги сакал Челзи како тим и Тери како играч,така да и јас навивам да не е вистина,ама ако е тогаш стварно испаднал ѓубре од човек.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom