Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Simon Kjaer , знам дека Анчелоти уште во Милан го следеше момчево и сакаше да го донесе, но тогаш Палермо не го даваа или бараа повеќе пари не се сеќавам баш баш, а се збори дека момчево ова лето ќе го напушти Палермо. Според мене нема боље млад и перспективен играч на таа позиција од Кjaer.

Не го имам многу во живо гледано детево, последно го гледав ко играше Палермо пред некое коло (со Наполи чинам беше). Добар е, иако би му требало време како период на адаптација. Не се надевам премногу за него, зато шо и Сити е заинтересиран за него, а знајме како завршвет финансиските трки Челзи - Сити (хинт: Робињо).

Simon Kjaer , знам дека Анчелоти уште во Милан го следеше момчево и сакаше да го донесе, но тогаш Палермо не го даваа или бараа повеќе пари не се сеќавам баш баш, а се збори дека момчево ова лето ќе го напушти Палермо. Според мене нема боље млад и перспективен играч на таа позиција од Кjaer.

Иначе, каква топка уфрли Џо кон Малауда при постигнување на голот браво што би рекле компјутерски точно, а и убаво завршено од страна на Малауда - Анелка.
и јас сум за кјаер,нешто како агер тип е си викам ќе се снајди добро во челзи

Цццц,јбг...сега ке се бранат цело време...

катастрофа неможеме ебан пас да сврзиме:toe::kesa:

вива џон терииииииииииииииииииии

Тоооооооооооо...............Капитене,,,,,,,легендо................:vozbud::vozbud::vozbud:

:chelseafan::chelseafan::chelseafan:

балак дрво невидено:uvo::uvo:

фала богу теп:vozbud:авме

Све си мислам дека ќе ИКСнеме со Барнли утре :(

За малце,друже...

Можеме да здивнеме...тешка победа...добро се држеа Барнли,али Тери го скрши мразот...:vozbud:браво мајсторе..легендо...:vozbud:

Со Хал се враќа Дрогба,па да се надеваме дека ке биде полесно со нив...

Како и да е,ЧЕСТИТО ПОБЕДА!

:chelseafan::chelseafan::chelseafan:

ЏООООООООООООООН ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРИИИИИ!:vozbud:
Човекот докажа дека е најдобар,дека е цар,дека заслужено е капитен на Челси и на англиска репрезентација.
Сега сите можат да му го пушат,почнувајќи од новинарите кои јадат гомна за него.
За играта не коментирам,зашто беше прилично слаба,но тоа не значи дека незаслужено победивме.
Многу потешко од очекувањата,ама три бода си се три бода,нема заебанции..
Анелка беше добар,Стариџ исто така,Малуда истрча многу и Бане и Тери беа зверои.
Алекс беше дупка,тој и згреши за голот кој го даде тој сакатиот ушлар од Барнли.
Како и да е,остануваме на врвот,и очекувам веќе во вторник да ја зголемиме предноста пред конкурентиве.

очекував или да тепаме или да не тепаме. друго не :kesa:

Кој ќе не спасит од гомната, ако не капитенот. :)
Играта во одбрана е очајна, средината добро стегната, иако пасовите слабо поминвеа... Анелка - не знам шо му се деси, ама во второ полувреме беше изгубен скроз.
Се’ на се’, потпросечна партија и среќно освоени три бода.

Viva Chelsea!
Viva John Terry!

Кој ќе не спасит од гомната, ако не капитенот. :)
Играта во одбрана е очајна, средината добро стегната, иако пасовите слабо поминвеа... Анелка - не знам шо му се деси, ама во второ полувреме беше изгубен скроз.
Се’ на се’, потпросечна партија и среќно освоени три бода.

Viva Chelsea!
Viva John Terry!

ми шо нема да е изгубен, коа играше на средината, не во нападот

Да се надеваме дека нема да се оствари твојата мисла. :smir:

За малце,друже...
Ја, брат, сум увек „све за малце“ у секое поле на животот, понекогаш излева арно, али у повеќето случаи е на лошо. Денеска излезе арно :)
Честито победа!

Јас мислам дека не ни треба никаков стопер...Мансиен да ни се врати доста е...:toe:Добар е,млад...

Ех Мансиен, го погоди сеа... :kesa:

Кога нема кој, овде е капитенот. Нека го пушат сеа новинарите.
Немавме доминантна игра, не одигравме како што треба, но сепак заслуживме да победиме пошо од нивна страна немаше баш ништо.
Алекс згреши, ама јас сеуште го поддржувам, сметам дека му требаат неколку натпревари за да ја врати ланската форма па дури тогаш ќе имаме совршена одбрана.

П.С. Се надевам не е нешо сериозно со Кол :nesum:

За малце.

Слабата игра се должи на слабата мотивација. После ова со новинариве на цел тим падна духот , а посебно на Тери. А сеа баш кога ни треба мотивација , 2 натпревари играме у гости.

Се изнервирав со Ешли , ама не е сериозно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom