Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум доволно информиран за повредата на есиен, ако може да ми кажете колку време ке отсуствува???

Колку шо знам првиот дуел со Интер нема да игра...

Не лупајте...Дрогба има 14,а Лампард 10....
И шо има тоа везе,важно титулата да ја освоиме ние...

Добро е..
Во сите конкуренции збориме,ако не примети.
И не дека има везе,туку некој од членовите праша,и ваљда некој треба да му одговори.

Добро е..
Во сите конкуренции збориме,ако не примети.
И не дека има везе,туку некој од членовите праша,и ваљда некој треба да му одговори.

Без неровоза :).
Првата со Интер се игра на Стемфорд Бриџ ?

Без неровоза :).
Првата со Интер се игра на Стемфорд Бриџ ?

Не. Првата се игра во Милано.

Сега последно што слушнав за Есиен е дека бил на операција на колено во Франција , па сега ќе видат со кое темпо ќе се опоравува. А можно е и да биде спремен за против Интер.

Боље да не се ризикува,па и да е спремен за со Интер на Меаца..
Да не го форсираме одма после повредата,не смее да дозволи Карло да ја направи истата грешка како и селекторот на Цигана на АКН..

Све си мислам дека ќе ИКСнеме со Барнли утре :(

Све си мислам дека ќе ИКСнеме со Барнли утре :(

А јас се си мислам дека ќе го јадат немиен...:pos::pos:

Еве што најдов на еден Челзи Форум од навивач на Челзи,што мисли за Микел:
They've been trying to make mikel intoa creative midfeielder for nigeria, he cant just adjust back to attacking roles after years of playing holding midfield for us, he needs time, and he has a lot of potential and i really don't see why people think he's so bad... :jaj::pos2:
Cech
Ivanovic - Carvalho - Terry - A.Cole
Ballack - Deco - Lampard
J.Cole - Malouda
Anelka

Subs: Hilario, Alex, Zhirkov, Ferreira, Sturridge, Matic

И јас би сакал вака....:salut:

Според мене Тери во овој случај ама баш ин не е крив и за тоа што англиските новинари му го јадат курот само за да му ја земат капитенската лента во репрезентацијата, исто како што беше случајот со мајка му која демек крадела во трговкиот и татко дека продавал дрога, сето тоа според мене е само војна на новинарите против Тери.

за ова воторото стварно мислам дека годинити не се толкав голем проблем и анчелоти има право дека сега може да си игра во топ форма и на 34-35 год. (погледнете го Гигс).

Дрогба и Калу на заслужен одмор. (за Дрогба заслужен , за Калу незнан колку). :smir:

Притисок врз Тери и врз Челзи за одземање на концентрацијата и пад на формата, ама може само курот да го јадат.

Дури и да е точна некоја од приказните што ги измислија за него, нема шо тоа да влијае на капитенската лента за репрезентацијата пошо ако беше таква работата некои пречесни монаси ќе играа фудбал а не фудбалери...

Шо се однесува до натпреварот со Барнли, очекувам победа со 2 гола разлика. 0:2 можеби :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom