Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ти се мочам у времето А!!
Баш ќе ми беше интересна утакмицава бидејќи немаше да играа Африканците.

па подобро што е одложена, најверојатно ке се игра кога африканциве ке се тука!

подобро е што не играме мислам.
ќе има време анелка да се оправи

во наша корист е да ги одложуваат

Браво,Дрогба заслужено ја доби наградата!

Иначе,штета што е одложена...гладен бев да глеам фудбал:vozbud:

ццццц....Како ми се глеаше фудбал еј...:uvo::uvo::uvo:...
А само нашата е одложена или цело коло???

Вие како фанови на Челзи, пред се` треба да сте среќни. :)

не ми е јасно зошто баш сега читам роби кин ке заминувал од тотенхем,зошто ние не си го земеме врвен голгетер :toe: аи ако испраќаме понуди за јакинта во замена за малуда подобро според мене да го понудиме малуда на астон вила да доплатиме и да го земеме ешли јанг!

Вие како фанови на Челзи, пред се` треба да сте среќни. :)
Абе точно, имаме и повредени и отсутни играчи али ја сепак мислам дека тепа(вме) секако :toe:
не ми е јасно зошто баш сега читам роби кин ке заминувал од тотенхем,зошто ние не си го земеме врвен голгетер :toe: аи ако испраќаме понуди за јакинта во замена за малуда подобро според мене да го понудиме малуда на астон вила да доплатиме и да го земеме ешли јанг!
Дај бе не заебавај Роби Кин, башка шо Тотенхем ќе му ја дигнат цената до немајкаде. Ни треба добра, сигурна инвестиција - докажан играч во најубави фудбалски години (значи да не е над 27) :toe:

значи имаме напаѓачи дрогба и ањелка ,но бидејки едниот е отсутен треба овој да го преземе3 неговото место, и во понатамошниот тек од сезоната во случај на повреда или пад на форма на некој од нив тој да е добра замена,а мислам дека роби кин е човекот кој има нос за гол и мислам дека за челзи 10-15 голови може да постигне, а во исто време може да се комбинира со стариџ или борини еден искусен и еден млад фудбалер мислам дека од него има што да научат.+ се има докажано дека може да игра во поголем тим како што е ливерпул само не ми е јасно зошто го избркаа.:toe:

колку се само неспремни англичаните да се справат со снег

таква богата држава не може еден снег да исчисти на стадионите

живи страмоти се

таму и на 2 цм снег се крева паника за снегот

колку се само неспремни англичаните да се справат со снег

таква богата држава не може еден снег да исчисти на стадионите

живи страмоти се

таму и на 2 цм снег се крева паника за снегот

не е до снегот, поради температурите е таму било 21 степен под нулата кој ќе играт на такви услови?

русите играат и на поладно:pos2:

тоа е точно ама станува збор за Британците а не за Русите :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom