bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
и Ман.Ју нема да се доближи... на крај Арсенал ќе ја собере титулата.. али ете ауто гол
Арсенал се премлади, деца се, а сепак се јаки, баш затоа многу ги ценам. Можам да кажам дека ми се втор омилен клуб после Барса.Арсенал ќе изигра убаво против Вила пример,ќе дојде Волвс ќе го тресне од земја..и се по старо.
Иако никако не ги потценувам,зошто добри се стварно..
Јас не гледам кој притисок е да си прв. Притисок е секое коло да се надеваш на пораз на тој пред тебе. Ако си прв, немаш таква мака. Ако и компириве од Челзи мислат ко тебе, тогаш несомнено имаат голем и тешко совладлив проблем.Челзи не знае да добива резултати кога е прв т.е. под притисок...
па притисокот го прави баш тоа што тој под тебе се надева на грешка за тој евентуално да може да ја искористи... барем јас така мислам, јас ти зборам конкретно за Челзи, не се држат цврсто на врвот кога се во пол-позиција.Јас не гледам кој притисок е да си прв. Притисок е секое коло да се надеваш на пораз на тој пред тебе. Ако си прв, немаш таква мака. Ако и компириве од Челзи мислат ко тебе, тогаш несомнено имаат голем и тешко совладлив проблем.
Баш тоа е притисок за тој „испод“. Не зависи сам од себе, треба да чека нешто од друг. Според мојата перцепција, шом си стасал да зависиш сам од себе (на врвот во случајов), значи те бидува, и со верба во својте способности, немаш гајле. А тој „испод“, и да дај 150% од можностите, и невозможното да го напрај возможно, пак може да остани со „од трите подолгото“.па притисокот го прави баш тоа што тој под тебе се надева на грешка за тој евентуално да може да ја искористи... барем јас така мислам, јас ти зборам конкретно за Челзи, не се држат цврсто на врвот кога се во пол-позиција.
Баш искрено, тешко да се кажи. Ако копуциве имаат карактер, 2-0 или 2-1. Со малку фантазија од нивна страна, 3-1.Фантом искрена прогноза за утре..?:tv:
Се кладевме јас и ти...не се секирај:baeh:А,колку фали една победа,за да се врати самодовербата,да се врати стариот дух..
Ама џабе неам верба дека имаме сили да тепаме утре..
Во средаА сакав да прашам,зошто манчестер утре нема да игра?Ако утре не игра кога ке игра?
Аха.А против кого?Во среда
Дома со ВиганАха.А против кого?
Оф,оф,оф...Добро доста оф топик.Дома со Виган