В
Вори
Гостин
Нека ставаат негови слики сега пак..
Ова им е за во финалето..:back:
Mалце е ова и таму ќе ги исплескаме ќе видиш...Нека ставаат негови слики сега пак..
Точно.Ова им е за финалето...Нека ставаат негови слики сега пак..
Фала :smir:Честито победа бев сигурен дека ке тепа Челзи,Манчестер се во криза,а Анчелоти го искористи тоа и ги добија на секој дел од теренот !
Нека ви се множат победите !
Значи овие мојве ме лажат овде, сепак, се надевам ќе наидам на видео од тој дуел, па сосема коректно да се извинам на фановите на Јунајтед за таквото тврдење, дека нивни играч по јајца го удрил Тери.Инаку Ешли Кол го удри на Тери Фантоме, се беше чисто во тој дуел:smir:
Не не Руни (ако не се лажам) беше во позадина, и Кол во пад го удри со лакт Тери во јајца. Дадоа и забавена снимка, али ако најдеш некаде постирај да се увериме сите:helou:Значи овие мојве ме лажат овде, сепак, се надевам ќе наидам на видео од тој дуел, па сосема коректно да се извинам на фановите на Јунајтед за таквото тврдење, дека нивни играч по јајца го удрил Тери.
Грешка си бил. Ешли Кол при пад го удри. Добро се виде тоа во забавената снимка.Значи овие мојве ме лажат овде, сепак, се надевам ќе наидам на видео од тој дуел, па сосема коректно да се извинам на фановите на Јунајтед за таквото тврдење, дека нивни играч по јајца го удрил Тери.