Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај првин Добро вечер :) Може ова смешно ќе изгледа али баш ич не сум го загледал овој фан-клуб т.е дека имало на кајгана форумов фан-клуб за Челзи!За клубов навивам од коај си знам за себе :)
И мора да се заборави ’кошмарот’ наречен Виган,па сеа мора да се мисли на дуелот со Апоел и таму не би требало да има никаков проблем за да не се победи!

п.с Дали е одредена суспензијата на Чех или пак нема да го суспендираат..? :)

Добредојде. :smir:
Чех е суспендиран на 1 натпревар т.е. против Ливерпул.

Фала,епа значи тогаш Рос ке брани против Ливерпул заш не веруем да го стави Хиларио.

Јас мислам дека сепак ќе брани Хиларио, оти Рос е трет голман, а и со резервите прими 4 гола, 2 по негова вина.

колку тепаме утре? јас викам 3-0 :smir:
И јас толку мислам... доста му се 3 :smir:
Јас мислам дека сепак ќе брани Хиларио, оти Рос е трет голман, а и со резервите прими 4 гола, 2 по негова вина.

Според мене Хилраио нека брани,не смее да ризикува Анчелоти..

едвај чекам утре да го видам составот на Карло

Ја викам утре може ке тепаме,а може и нерешено.
Без Дрогба и Босингва,на незгодниот грчки терен..заебано ќе биде.

Ја викам утре може ке тепаме,а може и нерешено.
Без Дрогба и Босингва,на незгодниот грчки терен..заебано ќе биде.

Пред некој ден за натпреварот против Ливерпул рече дека тие ќе победат зошто се подобар тим, сега за со Апоел викаш нерешено.
за кој си ти?

Ипак ја мислим дека ќе тепамо,место Диди може да играа Анелка и Стариџ,а место Босингва може да го замени Бане!

Епа тогаш би требало Хиларио да брани,минатата сезона когај се играше против Барса мислим добро бранеше!

Епа тогаш би требало Хиларио да брани,минатата сезона когај се играше против Барса мислим добро бранеше!

Тоа беше во 2006 кога се повреди Чех, ама нема веза, сепак не спаси.

:)

Пред некој ден за натпреварот против Ливерпул рече дека тие ќе победат зошто се подобар тим, сега за со Апоел викаш нерешено.
за кој си ти?

За Челси!
Ама сум реален,а не ко вас.Ај сеа...

За Челси!
Ама сум реален,а не ко вас.Ај сеа...

Шо има реално у тоа дека ќе играме нерешено со АПОЕЛ? Премногу си песимистичен, дај сигурно нема еден пораз да те одвлече од 6те победи по ред?

Убава вест за нас Ливерпул незнам со кој тим играат а и неме итересира само се надавем дека вака ќе играат против нас

Шо има реално у тоа дека ќе играме нерешено со АПОЕЛ? Премногу си песимистичен, дај сигурно нема еден пораз да те одвлече од 6те победи по ред?

Нерешено со Атлетико извадија..
А,штом се влезени во најдобрите 32 екипи во ЛШ,тогаш не се за џабе тука,и во никој случај не се слаби.
Иначе нашиот нареден противник во ПЛ,губи од Јоветич со 2-0..

Сакав да кажам незнам со кој состав играат дали до најдобрите играчи(ако знае некој нека ми кажи)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom