Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакав да кажам незнам со кој состав играат дали до најдобрите играчи(ако знае некој нека ми кажи)

Liverpool: Reina, Johnson, Insua, Carragher, Skrtel, Lucas, Gerrard, Benayoun, Aurelio, Kuyt, Torres.
Subs: Cavalieri, Voronin, Riera, Kyrgiakos, Babel, Spearing, Plessis.

од официјалната страна на ливрпул

Можи некој да постира кој ни се повредени во цел тим ?

ќе ги тепаме грците, ама не знам дали и ливерпул ќе го тепаме.
се надевам нема никој да се повреди денес со грците

Лампард ќе даде вечер гол и Челзи ќе победи, друго незнам што како...:pipi:

официјалните состави се објавуваат 30минути пред натпреварот се друго е претпоставка

Вечер ќе е тежок натпревар, многу се незгодни дома гејците, а и прво коло издржаа со Атлетико но сепак Челзи е голем фаворит и мислам дека ќе победи:toe:

Вечер ќе е тежок натпревар, многу се незгодни дома гејците, а и прво коло издржаа со Атлетикоо но сепак Челзи е голем фаворит и мислам дека ќе победи:toe:

За тежок не викам дека не ќе биде,али сепак смо фаворите и се очекуе да се победи.А за Атлетико имаат ептен мизерна серија и неможат една победа да остварат!

официјалните состави се објавуваат 30минути пред натпреварот се друго е претпоставка

Знам дека се објавуваат 30 минута пред утакмицата,али мислев на нешто шпекулација кој ќе играа!

Ај кога ќе почне натпреварот нека ми прати некој сопкаст канал зошто нема да можам да гледам прво полувреме па после да не губам време да барам тука по страниве.

Фала

Знам дека се објавуваат 30 минута пред утакмицата,али мислев на нешто шпекулација кој ќе играа!

Eшли, Џо, Деко и Стариџ се 100% во составот, само незнам кој ќе е прва постава.

Ај кога ќе почне натпреварот нека ми прати некој сопкаст канал зошто нема да можам да гледам прво полувреме па после да не губам време да барам тука по страниве.

Фала

Eве линк за Сопкаст:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=48899&part=sports

може некој да ми ги каже сите канали на кои ќе го пренесуваат вечер Челзи, на ТВ мислам..по сателитски ваму таму.. фала:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom