Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најголем проблем на " големите " клубови кога играат со помалите е lack of motivation на самите играчи.

А со Ливерпул мислам ќе биде сосема друга песна.
Или мислата дека бодовите се веќе освоени.
За Ливерпул, ја да сум место Анчелоти и Демикелис „низ нос“ би им го извал сега ова денешново.

Добро е без Чех малце и така киксер ми е само Mикел и да не зборам гола вода играч него Балак повреден ли е или? Колку само беше нервозен Карло...
Со Балак и Џо не знам шо беше проблем стварно.
Анчелоти, која фаца беше, не му се зборвунаше ништо, на Вилкинс му одбруси, па да не замислувам шо следува за играчите. Ах, шо нема камера внатре...:icon_mrgr

Или мислата дека бодовите се веќе освоени.
За Ливерпул, ја да сум место Анчелоти и Демикелис „низ нос“ би им го извал сега ова денешново.

Со Балак и Џо не знам шо беше проблем стварно.
Анчелоти, која фаца беше, не му се зборвунаше ништо, на Вилкинс му одбруси, па да не замислувам шо следува за играчите. Ах, шо нема камера внатре...:icon_mrgr
Нема брисачи за камери :pos2:

Е не ми се верува дека петарда ќе испукате против нас озбилно сеа:) Оваа победа од 6-1 ќе биде голема мотивација за Ливерпул да проба и да земе некој бод од Лондон. Само да не биде како таа 4-4 пошо неам нерви да глеам такви утакмици више цел се тресев тогаш.Нека победи Ливерпул 2-1 доста е:smir:

Нема брисачи за камери :pos2:
Можи незгодно да стани стварно, никоја телевизија не би пуштила камерман во таква опасна зона (иако ги има во Ирак на пример). :pos2:

За директен црвен три е мислам.

Сега Чех колку натпревари ќе отсуствува ? 1 или 3 ?

Петарда на Ливерпул?
Па мајку му не се тие петоразредна екипа па ке играме пишои.
Извини,а кој планираш петардата да ја испука?
Калу,Анелка или Белети?

тие лани шо ја испукаа против истиот тим на тој исти терен само со различен ТРЕНЕР(СРЕЧКО СРЕЧКОВСКИ) ама денес немаше среќа Карло :baeh::baeh::baeh:

Е не ми се верува дека петарда ќе испукате против нас озбилно сеа:) Оваа победа од 6-1 ќе биде голема мотивација за Ливерпул да проба и да земе некој бод од Лондон. Само да не биде како таа 4-4 пошо неам нерви да глеам такви утакмици више цел се тресев тогаш.Нека победи Ливерпул 2-1 доста е:smir:
Секоја чест за вашите победи и бројот на дадени голови, арно ама дали се сеќаваш лани што правеше Челзи на стартот? Да те потсетам: 5-0, 3-0,4-0,1-0,6-0, итн. Арно ама од Вас го јадевме. Затоа не се сили многу, туку да чекаме до недела. Тоа со петардата е заебанција, да не се нервираме толку за срањево денес!

тие лани шо ја испукаа против истиот тим на тој исти терен само со различен ТРЕНЕР(СРЕЧКО СРЕЧКОВСКИ) ама денес немаше среќа Карло :baeh::baeh::baeh:
Јебига, некош се ти оди (ко со Тотенхем, каде не заслуживме 3-0), некош ништо (ко денеска, кога немавме ни нешто посебна игра, и таман откако израмнивме, се случи црвен картон и пенал). :toe:

Да се разбериме педардата против ливерпул беше на зафрканција пошо убаво изгубивме...... не ми се пишува појќе за изгубата

Со нови сили кон нови победи :smir:

И јас мислам дека беше незаслужено само 3:0 да тепаме на тој меч барем со 4 разлика да тепавме (мала шала):smir:

Зошто мислиш дека беше незаслужено?? Одлично играше цел тим.:smir:
Не за 3-0. Тотенхем прво еве, барем гол заслужи. :smir:

Да ве замолам, слаб сум со интернетов да барам, да чепкам, видете по сајтојве (Скајопсртс, BBC...), изјава на Анчелоти ме интересира. Ако излегол Вилкинс место Анчелоти, уште поарно...:icon_mrgr

Не сум навикнат на порази на Челзи па доста тешко го поднесов ...па од Виган ли најдоа, мака ми е од ваков батал тим да изгубиме кој прими 5 како од шала од Јунајтед и неможеше да сврзе никаква игра минатото коло против Арсенал :jaj:

Да ве замолам, слаб сум со интернетов да барам, да чепкам, видете по сајтојве (Скајопсртс, BBC...), изјава на Анчелоти ме интересира. Ако излегол Вилкинс место Анчелоти, уште поар:icon_mrgrно...

И ја тоа чекам, ама уште нема ни на ВВС, ни на СкајСпортс

Сега Чех колку натпревари ќе отсуствува ? 1 или 3 ?

После секој викенд премиерлигашки, се состанува дисциплинска комисија и одлучува дали да продолжува казна или да укине црвен картон. До вторник - среда ќе знаете :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom