Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aj пишете ме дефинитивно...идам,уште 2ца само :smir:

aj пишете ме дефинитивно...идам,уште 2ца само :smir:
Уште 3 јца пошо ми испадна хитна работа сеа тргам за Охрид,морам да откажам(фамилијарни причини)
се надевам ќе се соберете оваа сабота ко шо треба,и подобриот нека победи

уше еднаш се извинувам пошо заебав а ја иницирав за утакмицава :nesum:

Acid, ај пиши нека прочитаат сите зашо нема да можеме да се собереме.:smir:

Момци шкртнете ме и мене, се разболев 38 температура се живо ме боли:nerv:, у ку*ац цело друштво сме болни:nerv:

Момци шкртнете ме и мене, се разболев 38 температура се живо ме боли:nerv:, у ку*ац цело друштво сме болни:nerv:
Трагедија. Оj провери да не си заболен од грипот АH1N1. : D

Кажиим вечер на твоите да ти стаат облоги.

Толку ли нема луѓе од цел форум?!?!?

Добро ке се собереме за утре или нема? Дај да изиграме една утакмица јебовас Радашин.... |:)

Кифла ми остави негов број, не знам шо ќе ви е али кажете ако ви затреба... Не ми се веруе дека 12 луѓе нема да има за олку гром термин... И како после да закажеш термин без капар да ти остават претходно, а???

абе дај ацид нека стави таму на чело да видат вака тешко...шо деца ќе беа ебаго,де играат де не играат...баш топ термин а ние не можеме да се собереме :tapp:
и ај некој ако сака да ми каже кај е поточно балонот? позз

Кифла ми остави негов број, не знам шо ќе ви е али кажете ако ви затреба... Не ми се веруе дека 12 луѓе нема да има за олку гром термин... И како после да закажеш термин без капар да ти остават претходно, а???

Редовно и секаде се закажува термин без капар. А кој го има закажано терминот?

Редовно и секаде се закажува термин без капар. А кој го има закажано терминот?

Okay, okay then, just nevermind my bollocks... Кифла закажа колку шо знам, пошо сви остали се прават наудрени...

1. Scorpio_20
2. Acid
3. Zokiarsenal
4. Gade
5. Илијаико
6. ShurikeN!!!
7. -=}{VLATCHE}{=-
8 Forca22

Овие сме за сега? Да викам уште луѓе?
Тончи? Урбан Мувер? Друг некој?

1. Scorpio_20
2. Acid
3. Zokiarsenal
4. Gade
5. Илијаико
6. ShurikeN!!!
7. -=}{VLATCHE}{=-
8 Forca22

Овие сме за сега? Да викам уште луѓе?
Тончи? Урбан Мувер? Друг некој?

Па ако треба земи некој од овие твојве,и јас може ке земам некој доколку до 10 саат не се собереме сите форумџии,ке од маало да собираме колку да играме.

Ваков термин ретко се игра,така да искористете :)

Па ако треба земи некој од овие твојве,и јас може ке земам некој доколку до 10 саат не се собереме сите форумџии,ке од маало да собираме колку да играме.

Ваков термин ретко се игра,така да искористете :)
Урбан мувер го рачунаме како полу-сигурен. Треба утре рано сабајле да ми потврди дали ќе игра. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom