Како раскинувате?

• Креатор на темата Креатор на темата april
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јуни 2009
Мислења
86
Поени од реакции
8
Pisete kako kazuvate na nekoj deka e KRAJ i deka raskinuvate so nego/nea.
Sto pravite dokolku nekoj/a e histericen poradi raskinuvanjeto?
Ili ednostavno ja stavate licnosta na ignor
Pisete za nekoe vase raskinuvanje

We need to talk.. :icon_cool

Зезам. Преку SMS. Или MSN.

Од кога имаме нови модератори на Љубов и секс?

Леа, Крусер, Никола, не знам дали има ваква тема, само ќе ја преименувам, вие одлучете и ја иднината.

Kako i da raskinuvate obavezno treba da imate cvrsta pricina koa stvarno nemate podobro izmislite ja ama ako ste sigurni deka e kraj dajte mu do znaenje i na partnero deka e kraj ,Najmalku pak da probame da se razdelime pa ako ne ide ke se vratime pak ili ostavime da se sredam prvo imam porblemi ednostavno ako e kraj taka i neka bide ne mu ostavajte nikakva Nades ako stvarno ja nema

Ми се допаѓа темава, не е за совет туку за искуства според мене.
Па вака, јас затоа што имам проблем со директно кажување на работите раскинувам многу тУжно.
Сликата би била: Главата во земја и ,,Знаеш,мислам дека треба да прекинеме....
Најмногу мразам кога ми бараат објаснување,како тоа да ќе промени нешто...
А доколку некој стане агресивен,уште полесно ке ми биде,веднаш ке си заминам.

Лично и директно. Сите пати кога сум раскинала некому, не ми значел и не сум сакала да се себеизмачувам во заробеништво и губење време.
Значи:
,,Вметни име, сакам да прекинеме. Веќе доволно време иако вложувам во нашата врска, сепак не можам да почувствувам љубов. Знаеш-на срцето не му се наредува. Понатаму, одлучи сам дали сакаш да комуницираме. Ако се прашувам јас, немам против".

Oној/онаа кој/а раскинува го прави тоа за да не го нааправи пред неа истото другиот!

Oној/онаа кој/а раскинува го прави тоа за да не го нааправи пред неа истото другиот!
Грешка си пријателе. Има малку подлабоки причини од ММЕ Кој прв почнa.

Јас ги отпуштам ако не сум задоволен од покажаното или понуденото или ако најдам дека некоја друга ќе ми покаже и понуди повеќе.
Додуше една и пензионирав после долги години.

Ќе му ја кажам причината за раскинувањето во лице, директно, и без големи заобиколувања да нема забуни. Многу поразлично е кога кажуваш нешто преку СМС и кога кажуваш во лице. Јас преферирам лице во лице .
Инаку искуство.....Бившиот ми раскина преку СМС, причината ја заобиколуваше ``не е до тебе, до мене е``:vozbud:ЛУЗЕР :tapp:

ти му раскинуваш од страв да не те откачи тој прв иначе зошто би раскинувала пријателке?
:uvo: Можни причини за раскинување:
- исчезнување на љубовта
- газење на нечии принципи
- презаљубување во друг

Знаеш колку луѓе ,,се молат" партнерот да им раскине, од што не го сакаат повеќе а немаат храброст да му го кажат тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom