Д Малиот
Нинџа лепотан!
- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 296
- Поени од реакции
- 43
6 саатиИзгледа од 22-30 јуни некој датум....а саат точно незнам, они се +5 саати од нас ако не се лажам.
6 саатиИзгледа од 22-30 јуни некој датум....а саат точно незнам, они се +5 саати од нас ако не се лажам.
А како планираш да нарачаш нешто од шоп за ретро ридемшнот? Нешто преку роднини во Америка или...?можам само да потврдам дека вучјак е во право ... а за локерз незнам шо е поентата ја иам доста многу поени и ако зимам нешто ке зимам пари на пејпал ... а дали ке ги пратат ке ви кажам коа ке има редим ... друго планирам да учествувам во ретро редимот ... треба да се купи некој производ од 0.79 долари па нагоре а најевтин производ од шоп е мислам 3 долари , околу 150 денари ... и планирам да учествувам (нормално ако ги фатам) и во ретро редим и во генерал редим ... така да ке видиме ке ви пишам
Tоа за 0.79 долари е само за во америкаможам само да потврдам дека вучјак е во право ... а за локерз незнам шо е поентата ја иам доста многу поени и ако зимам нешто ке зимам пари на пејпал ... а дали ке ги пратат ке ви кажам коа ке има редим ... друго планирам да учествувам во ретро редимот ... треба да се купи некој производ од 0.79 долари па нагоре а најевтин производ од шоп е мислам 3 долари , околу 150 денари ... и планирам да учествувам (нормално ако ги фатам) и во ретро редим и во генерал редим ... така да ке видиме ке ви пишам
покани 20 души и ке зимаш дупло поени ... 1 клип со з-листер статус ти носи 12 поени ... инаце имам 7500 поени а кликам доста долго време :|секој ден кликам имам 44 поени... а 300 поени еден пар гаќи
Имаш 7500 поени???? дај прати еден IPADу право сте забораив дека е само за американци ... нема везе ке чекам генерал редим за да зеам пари на пејпал ... иначе редемшнот трае 30 минути а може максимум 1 саат да трае али тоа ретко ептен ... 30 мин и битребало да се деси последните денови од месецот ... од 25ти до крај тие денови
--- надополнето ---
покани 20 души и ке зимаш дупло поени ... 1 клип со з-листер статус ти носи 12 поени ... инаце имам 7500 поени а кликам доста долго време :|
за да се степаме за наградиве... кога мислиш дека треба да пукаме?Шо е финтава шо олку се ниски цениве на локерз?
Еј кажи ми како направи за да прими некој пријател во Америка, истото сакам да го направам, затоа што можам да земам 100% попуст на ствариАбе кој ќе чека ристок не ме зезајте,мислите ќе фатите?Ќе ви се отвори и послем ќе направите рефреш на страната и ништо нема да има.Сега порачав филм од Шопот еден другар од Америка ќе го прими па после он ќе ми го прати.Сега гледав има капи и маици што не се многу скапи и ако имате некој во Америка поарно порачајте си.Ја земав филм пошо тоа повеќе ми се свиѓаше па ќе видиме
Оди во Шоп избери тоа што сакаш да порачаш и кога ке најдеш тоа што сакаш ќе земеш тоа зелениот слајдер што е ќе го влечеш во зависност колку поени сакаш да искористиш во овој случај целосно до крај ќе го влечеш и кога ќе дојдеш до 0 тогаш одиш Add to cart.После тоа одиш Check out и таму внесуваш име презиме адреса и останати информации за тој на кој ќе го испратиш тоа што ќе порачаш и доле избираш опција наместо 8 долари шипинг да ти одземе од поените мене ми зема 150 птз.На крајот кликаш Place Order и ти стигна маил за потврдаЕј кажи ми како направи за да прими некој пријател во Америка, истото сакам да го направам, затоа што можам да земам 100% попуст на ствари![]()
Да го влечиш слајдерот скрос десно и коа гледаш поените што си ги собирал со месеци си ги потрошил на еден филмОди во Шоп избери тоа што сакаш да порачаш и кога ке најдеш тоа што сакаш ќе земеш тоа зелениот слајдер што е ќе го влечеш во зависност колку поени сакаш да искористиш во овој случај целосно до крај ќе го влечеш и кога ќе дојдеш до 0 тогаш одиш Add to cart.После тоа одиш Check out и таму внесуваш име презиме адреса и останати информации за тој на кој ќе го испратиш тоа што ќе порачаш и доле избираш опција наместо 8 долари шипинг да ти одземе од поените мене ми зема 150 птз.На крајот кликаш Place Order и ти стигна маил за потврда