Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Наместо да спамирате со покани и да се надевате на гага ајпод, фатете некоја работа има зилијарда фриленс сајтови, напрајте си пари и купете не ајпод не ајфак, ајштотиенакејф

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.497
Наместо да спамирате со покани и да се надевате на гага ајпод, фатете некоја работа има зилијарда фриленс сајтови, напрајте си пари и купете не ајпод не ајфак, ајштотиенакејф
Стварано многу спам се прави со ова џаболебарскиве пирамидални шеми, мислам дека ако веќе некој сака до толку адвертајзинг има Кајгана маркетинг секција.

Вака наместо да е технички дел од форумот, станува обичен спам дел.

За сите што не биле информирани:
http://kajgana.com/marketing
http://kajgana.com/marketing_files/ponuda_kajgana.pdf

Член од
14 март 2010
Мислења
146
Поени од реакции
6
Стварано многу спам се прави со ова џаболебарскиве пирамидални шеми, мислам дека ако веќе некој сака до толку адвертајзинг има Кајгана маркетинг секција.

Вака наместо да е технички дел од форумот, станува обичен спам дел.

За сите што не биле информирани:
http://kajgana.com/marketing
http://kajgana.com/marketing_files/ponuda_kajgana.pdf
леллее од кај дојде сега ти бе?, дај оди на друго мести соли памети... фала шо ни кажа... :Д

Член од
13 февруари 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
ZA VRABOTENI I NEVRABOTENI

Srpska kompanija, AD vo podem, od oblasta na mrezniot marketing, poradi prosiruvanje na svojata dejnost vo Makedonija, bara seriozni, odgovorni i aktivni sorabotnici od cela Makedonija. Edinstvena moznost na Balkanot za kupuvanje so popust vo mnogu prodavnici, a istovremeno i moznost za zarabotka. Podetalni informacii na meil: scnetbube@yahoo.com ili besplatna registracija na web stranata www.scnetsrbija.com/bubence

Член од
5 јули 2008
Мислења
84
Поени од реакции
41
:toe: ne mozam da si vlezam u akauntot na lockerz neznam so e rabotava stalno me vraka da pisam od novo email i combination dali i kaj drugite clenovi na lockerz ovaka se slucuva ?

neznam dali e toa ovaj shop-ov sto go dodavat na lockerz pa nie sto sme na z-list imame nekoi problemi so logiranje ako ima nekoj koj e na z-list i koj moze da se logira neka pise zosto probav so drug acc ama ne e na z-list se logirav da znam dali e samo kaj mene vidov na facebook i kaj drugi isti problem :(

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Јас сум з мембер влегувам без проблем

T

Tetro

Гостин
успешно се лоѓирав.

гледајќи од видеата, ми дава

Too many players! This video is super popular right now.
Try again later to get your PTZ.
го усраа локерзов

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
и јас не можам да се логирам :/ сега пробав од акаунтот на братучетка ми може.. не знам што е проблемот сега им пишав меил да видам дали ќе вратат

сега е се во ред :)

T

Tetro

Гостин
и јас не можам да се логирам :/ сега пробав од акаунтот на братучетка ми може.. не знам што е проблемот сега им пишав меил да видам дали ќе вратат

сега е се во ред :)
се оправи самото, или имаше некоја интервенција?

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
sega vidov jas zemav 2 ajpoda na vk.com i sea na lockerz poracav beverage despenser a za ajpodite plativ za edniot 2662 a na drugiot 2445+72 za prepakuvanje i ajpodot e procenet na 149 evra pisuva ako sakate da vi uploadiram slika i od toa 15% ke treba da platite

T

Tetro

Гостин
sega vidov jas zemav 2 ajpoda na vk.com i sea na lockerz poracav beverage despenser a za ajpodite plativ za edniot 2662 a na drugiot 2445+72 za prepakuvanje i ajpodot e procenet na 149 evra pisuva ako sakate da vi uploadiram slika i od toa 15% ke treba da platite
значи, пак дупат од царина (морони). Треба да бидеме ослободени од плаќање за подароци, бесплатни се.
по ценовник се плаќа 5% ддв само за овие нарачки (ако не постои опција гифт)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
Пред колку време ги имаш добиено ајподите?По колку покани во просек ти требало за да добиеш еден?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Abe kakva e ova vk.com ako mozit nekoj da mi objasnit i dali davaat samo i podi.FAla.

Kajgana Shop

На врв Bottom