Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.787
Поени од реакции
8.208
Има скинови за ајпод ,барем ќе пробам ќе земем едно дали ќе ми стигне

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе пичку матер пак ќе сум во право изгледа :pos2::pos2:.

него мое мислење дека МНОГУ МАЛЦЕ ќе има награди да знаете, кој фати првата минута фати кој не јебига
Нешто ми кажува дека нема да е во исто време како вчера. Највероватно 1-2 сати порано. Јас очекувам после 18 часот до кај 20.
Ама не мојш да знајш :)

Сега кај нив е 8 Часот сабајле. Уште кафе немаат пиено не би требало да го пуштат. Да ручаат па тогаш :smee:
Мора да се цитирам, 100% точен сум

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Ти собери и за Mac ако сакаш, џабе ти е :) пак ќе треба позадини да си зимаш :)
hahaha, Најреално за нас остануе ка ќе пушта да се купуе со поени и плус да доплатиш со сопствени паре. Тоа е изглеа од нареден месец и најреални шансе има да се земе нешто. Затоа не трошите поените на позадини и маске за ајфон =)

Член од
29 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
24
како и да е, не дупат у здрав мозок луѓе

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.787
Поени од реакции
8.208
имав за и под скин и ништо напраев рефреш и му ебем тоа ми затвори
ај наредн пат

T

Tetro

Гостин
на секое што кликнав ерори ми вадеше, заебаваат нешто со серверот :whip:

Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
da si jadat cickite ne si gubam pokje vreme so lazna strana

koletheman напиша:
da si jadat cickite ne si gubam pokje vreme so lazna strana
mu pisav na facebook deka si igrat bilii so nas i odma me baniraja mama mu jebem

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Леле заврши рестокот,маме му ебам.И само што си дојдов од нашколо одам на лоцкеров и гледам завршил пред 18 мин.Пу да му ебам све.Како сум изнервиран.Сега кога нареден ресток а?/

T

Tetro

Гостин
Леле заврши рестокот,маме му ебам.И само што си дојдов од нашколо одам на лоцкеров и гледам завршил пред 18 мин.Пу да му ебам све.Како сум изнервиран.Сега кога нареден ресток а?/
не си пропуштил ама баш ништо. џабе што бев таму, се` беше замрзнато на локерз, ништо не се земаше, грешки даваше на секој клик. не зафркаваат, бе. поштено не зафркаваат. :whip:

Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
dobro be so mozi od amazon da se kupi preku reseleri imam nesto pari ne mozam da gi potrosam ona ne isporacvame do mak ona isporacvame e dobro de so isporacvate

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Не се нервирај за џабе, и да го фатеше рестокот пак ништо немаше да земаш. Јас од 2 часот седев пред компјутер и испив 100 кафиња, и таман кога излезе линкот дека почнал рестокот се логирам и што да видам се отишло FRASH OUT. И оние работи што ги имаше неможеше да се земат, сакав да порачам lockerz чаша ( пошо само тоа беше останато ) и таман пополнив формулар ми вика Sorry, this item just run out of stock...Така да да си знаеш за следниот месец и ич да не чекаш, имаме многу малку шанси да земеме нешто. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom