Абе пичку матер пак ќе сум во право изгледа :pos2::pos2:.
него мое мислење дека МНОГУ МАЛЦЕ ќе има награди да знаете, кој фати првата минута фати кој не јебига
Мора да се цитирам, 100% точен сумНешто ми кажува дека нема да е во исто време како вчера. Највероватно 1-2 сати порано. Јас очекувам после 18 часот до кај 20.
Ама не мојш да знајш
Сега кај нив е 8 Часот сабајле. Уште кафе немаат пиено не би требало да го пуштат. Да ручаат па тогаш :smee:
hahaha, Најреално за нас остануе ка ќе пушта да се купуе со поени и плус да доплатиш со сопствени паре. Тоа е изглеа од нареден месец и најреални шансе има да се земе нешто. Затоа не трошите поените на позадини и маске за ајфон =)Ти собери и за Mac ако сакаш, џабе ти е пак ќе треба позадини да си зимаш
mu pisav na facebook deka si igrat bilii so nas i odma me baniraja mama mu jebemkoletheman напиша:da si jadat cickite ne si gubam pokje vreme so lazna strana
не си пропуштил ама баш ништо. џабе што бев таму, се` беше замрзнато на локерз, ништо не се земаше, грешки даваше на секој клик. не зафркаваат, бе. поштено не зафркаваат. :whip:Леле заврши рестокот,маме му ебам.И само што си дојдов од нашколо одам на лоцкеров и гледам завршил пред 18 мин.Пу да му ебам све.Како сум изнервиран.Сега кога нареден ресток а?/
Не се нервирај за џабе, и да го фатеше рестокот пак ништо немаше да земаш. Јас од 2 часот седев пред компјутер и испив 100 кафиња, и таман кога излезе линкот дека почнал рестокот се логирам и што да видам се отишло FRASH OUT. И оние работи што ги имаше неможеше да се земат, сакав да порачам lockerz чаша ( пошо само тоа беше останато ) и таман пополнив формулар ми вика Sorry, this item just run out of stock...Така да да си знаеш за следниот месец и ич да не чекаш, имаме многу малку шанси да земеме нешто.Леле заврши рестокот,маме му ебам.И само што си дојдов од нашколо одам на лоцкеров и гледам завршил пред 18 мин.Пу да му ебам све.Како сум изнервиран.Сега кога нареден ресток а?/
So be 2700 za i pod ,salam se tie,abe denar ne mu davam dobro iljada den najmn i da me cekat da soberam .По 2700 денари плаќавне