Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Кај ги најдоја толку дебилни клиповиве на Локерз по глупи немам видено барем еден со кејф да го изгледав:kesa:

utre ke bidi, edno uste ne mi e jasno oti ako odberis nagrada ne ti ja zacuvuva za tebe tuku treba da vnesis info i nekoj da te pretekni ne mozi da e taka bi trebalo ko ke odberis da imas vreme za popolnuvanje

А нашиот ке почнит денеска така,само во колку сатот од прилика ке е .:salut:

ако америчкиот бил во 00, нашиот ќе биде во 18ч, порано мислам дека нема да биде

значи денеска да чекам а??али ипак нема да си купим нешто врдно со мојте скапани поени

aj postirajte koj kolku ptz ima i so planira da zima cisto onaka da vidam deka sum jas so mojte poeni :)

Јас имам 2174 и планирам било каков мјузик плеер да земам. :toe:

Јас имам 3000, ама че земам сат. Многу полесно е да фатам сат отколку да се тепам за хбох.

Иначе јас мислам денеска дека ќе е порано

2114 :viking:. сакам да земам ipod 8гб, или Nixon саат, пошто ѓи тргнаа rаy ban

Јас имам 3000, ама че земам сат. Многу полесно е да фатам сат отколку да се тепам за хбох.

Иначе јас мислам денеска дека ќе е порано
колку порано? мислење за времето? најдобро знаеш да го оцениш од сите нас, мислам.. :clown:

2114 :viking:. сакам да земам ipod 8гб, или Nixon саат, пошто ѓи тргнаа rаy ban

колку порано? мислење за времето? најдобро знаеш да го оцениш од сите нас, мислам.. :clown:

Нешто ми кажува дека нема да е во исто време како вчера. Највероватно 1-2 сати порано. Јас очекувам после 18 часот до кај 20.
Ама не мојш да знајш :)

Сега кај нив е 8 Часот сабајле. Уште кафе немаат пиено не би требало да го пуштат. Да ручаат па тогаш :smee:

Пред малку ми стигна Recycled Journal

dsc00005xo.jpg

dsc00006ph.jpg

Еј одлично, ама многу пари си дал бе за дефтерче. Кај и да е ќе пристигнат сиве сеа

Еј одлично, ама многу пари си дал бе за дефтерче. Кај и да е ќе пристигнат сиве сеа

Па си викав толку време сум на локерз па немав ништо добиено па порачив нешто.Да не сум без ништо:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom