Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.782
Поени од реакции
8.201
Кај ги најдоја толку дебилни клиповиве на Локерз по глупи немам видено барем еден со кејф да го изгледав:kesa:

Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
utre ke bidi, edno uste ne mi e jasno oti ako odberis nagrada ne ti ja zacuvuva za tebe tuku treba da vnesis info i nekoj da te pretekni ne mozi da e taka bi trebalo ko ke odberis da imas vreme za popolnuvanje

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
А нашиот ке почнит денеска така,само во колку сатот од прилика ке е .:salut:

T

Tetro

Гостин
ако америчкиот бил во 00, нашиот ќе биде во 18ч, порано мислам дека нема да биде

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.782
Поени од реакции
8.201
значи денеска да чекам а??али ипак нема да си купим нешто врдно со мојте скапани поени

Член од
5 јули 2008
Мислења
84
Поени од реакции
41
aj postirajte koj kolku ptz ima i so planira da zima cisto onaka da vidam deka sum jas so mojte poeni :)

The Healer

Исцелителот
Член од
19 февруари 2009
Мислења
139
Поени од реакции
7
Јас имам 2174 и планирам било каков мјузик плеер да земам. :toe:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Јас имам 3000, ама че земам сат. Многу полесно е да фатам сат отколку да се тепам за хбох.

Иначе јас мислам денеска дека ќе е порано

T

Tetro

Гостин
2114 :viking:. сакам да земам ipod 8гб, или Nixon саат, пошто ѓи тргнаа rаy ban

Јас имам 3000, ама че земам сат. Многу полесно е да фатам сат отколку да се тепам за хбох.

Иначе јас мислам денеска дека ќе е порано
колку порано? мислење за времето? најдобро знаеш да го оцениш од сите нас, мислам.. :clown:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
2114 :viking:. сакам да земам ipod 8гб, или Nixon саат, пошто ѓи тргнаа rаy ban

колку порано? мислење за времето? најдобро знаеш да го оцениш од сите нас, мислам.. :clown:
Нешто ми кажува дека нема да е во исто време како вчера. Највероватно 1-2 сати порано. Јас очекувам после 18 часот до кај 20.
Ама не мојш да знајш :)

Сега кај нив е 8 Часот сабајле. Уште кафе немаат пиено не би требало да го пуштат. Да ручаат па тогаш :smee:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Еј одлично, ама многу пари си дал бе за дефтерче. Кај и да е ќе пристигнат сиве сеа

Big Bull

ОК
Член од
23 август 2008
Мислења
562
Поени од реакции
393
Еј одлично, ама многу пари си дал бе за дефтерче. Кај и да е ќе пристигнат сиве сеа
Па си викав толку време сум на локерз па немав ништо добиено па порачив нешто.Да не сум без ништо:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom