- Член од
- 3 март 2010
- Мислења
- 656
- Поени од реакции
- 444
e vaka ako sakas si prajs serveys ako sakas referiras dr lugjea ustvari so se prave pojasni na ovaj sajt u detali ako se moze
e vaka ako sakas si prajs serveys ako sakas referiras dr lugjea ustvari so se prave pojasni na ovaj sajt u detali ako se moze
vo i 11 i 53 pocna vo i 54 uste 10posto imase raboti e aj semi da te vidam milion lugje koj pobrzoсобра некој од вас нешто на локерз?:kesa:
Батка, може да се земе, јас пред неколку месеци успеав да redeem-нам Wii, али ете, поради некои причини не ме исконтактираа после.vo i 11 i 53 pocna vo i 54 uste 10posto imase raboti e aj semi da te vidam milion lugje koj pobrzo
a oti ne ti dadoja togas da ne go zede dr pred tebeБатка, може да се земе, јас пред неколку месеци успеав да redeem-нам Wii, али ете, поради некои причини не ме исконтактираа после.
кажи де, поради кои причини. ако не сакаш тука, може пп:helou:Батка, може да се земе, јас пред неколку месеци успеав да redeem-нам Wii, али ете, поради некои причини не ме исконтактираа после.
Не, отидов редеем, дури ми стигна и нотификација(тикет) на емаилот дека сум освоил, али ете..a oti ne ti dadoja togas da ne go zede dr pred tebe
Па ни ја незнам, тоа е работата..кажи де, поради кои причини. ако не сакаш тука, може пп:helou:
а ти земаа поени? требало да им пишеш, имаш долу, десно, contact usНе, отидов редеем, дури ми стигна и нотификација(тикет) на емаилот дека сум освоил, али ете..
Па ни ја незнам, тоа е работата..
da ne nemozat golemi elek uredi da dostavat do makedonija pa da ne mu e tesko pa togas i nie da ne se silime na nitenda ako zebavat tolku a vaucerot od francija s oe mozi preku amerinaskiot ili angliskot da se poraca so negoНе, отидов редеем, дури ми стигна и нотификација(тикет) на емаилот дека сум освоил, али ете..
Па ни ја незнам, тоа е работата..
Не земаа поени, али тогаш баг беше, на сите така им се покажуваше. Али само на тие што успеаа да ридимнат им стигна меил. И, мислиш дека не ги контактирав? Али не ги боли цеф нив..а ти земаа поени? требало да им пишеш, имаш долу, десно, contact us
незнам за тоа, а што ти е ова xpango?so msilite pocmania vsitina e
sega ja najdov a od porano mi ja predlagase drugar e sega da ja probame treba da referiras i da prajs serveys a izgleda lesno za zemanjeнезнам за тоа, а што ти е ова xpango?
имам испробано многу такви срања, како и едно имаше кликав цел месец до 20.000 поени, и кога требаше да платат, македонија не беше на листата , после тоа e-castig-от, имам едно cashfiesta веќе месец ипол, (заработени 3 долари, само). има многу такви, само не е лесно, верувај.sega ja najdov a od porano mi ja predlagase drugar e sega da ja probame treba da referiras i da prajs serveys a izgleda lesno za zemanje