Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
vo i 11 i 53 pocna vo i 54 uste 10posto imase raboti e aj semi da te vidam milion lugje koj pobrzo
Батка, може да се земе, јас пред неколку месеци успеав да redeem-нам Wii, али ете, поради некои причини не ме исконтактираа после.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
a oti ne ti dadoja togas da ne go zede dr pred tebe
Не, отидов редеем, дури ми стигна и нотификација(тикет) на емаилот дека сум освоил, али ете..

кажи де, поради кои причини. ако не сакаш тука, може пп:helou:
Па ни ја незнам, тоа е работата..

Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
Не, отидов редеем, дури ми стигна и нотификација(тикет) на емаилот дека сум освоил, али ете..

Па ни ја незнам, тоа е работата..
da ne nemozat golemi elek uredi da dostavat do makedonija pa da ne mu e tesko pa togas i nie da ne se silime na nitenda ako zebavat tolku a vaucerot od francija s oe mozi preku amerinaskiot ili angliskot da se poraca so nego

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
а ти земаа поени? требало да им пишеш, имаш долу, десно, contact us
Не земаа поени, али тогаш баг беше, на сите така им се покажуваше. Али само на тие што успеаа да ридимнат им стигна меил. И, мислиш дека не ги контактирав? :) Али не ги боли цеф нив..

T

Tetro

Гостин
sega ja najdov a od porano mi ja predlagase drugar e sega da ja probame treba da referiras i da prajs serveys a izgleda lesno za zemanje
имам испробано многу такви срања, како и едно имаше кликав цел месец до 20.000 поени, и кога требаше да платат, македонија не беше на листата :toe:, после тоа e-castig-от, имам едно cashfiesta веќе месец ипол, (заработени 3 долари, само). има многу такви, само не е лесно, верувај.

Kajgana Shop

На врв Bottom