Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Бон.Џи

GSM Hacker
Член од
2 декември 2009
Мислења
96
Поени од реакции
0
Луѓе, дај помагајте со ова видеава на Lockerz. Не можам да ги гледам, а DNS-ите ги наместив како што треба.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Луѓе, дај помагајте со ова видеава на Lockerz. Не можам да ги гледам, а DNS-ите ги наместив како што треба.
ги смени и во конекцијата и во локал ареа цонецтионс?

Член од
14 март 2010
Мислења
146
Поени од реакции
6
We are writing to tell you that the Halo 2 (PC) that you redeemed during the Lockerz PTZ Place redemption was shipped within the last two days (if you already received your prize, please ignore this email).

:):):):)

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Абе работат видеата сеа, не мењајте ни ДНС ни ништо. Само глејте и уживајте.

Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
ne znam dali se gleda se sto fatif na tocen rezultat nekni go staviv na real barsa pa sega ako bidi neka bidi da vidime dali ke bidi najgolem skok vo beterz dosega od 10 iljadi do 5 milioni za 2 dena pa sga so ke bide neka bide toj so saka neka naviva za mene toj nekji neka kobi

pooo glup kolku sum bil be deka 2 vloga staviv se podele dobivkata po 500 iljadi da dobijam pa ovie ne se normalni dali ako go trgnam ovaj od 16000 vlogot toj od 250 iljadi ke se vrati na dobivka od 5 milioni kazvajte oti maf mi e rabotata

Kajgana e sranje

Македонија Шампион
Член од
9 април 2010
Мислења
225
Поени од реакции
64

Најдобриот Paid-to-click сајт
GAGABUX
1-2 центи од клик, 0,5-1.25 центи од клик на реферал
преку 30 банери на ден има
исплата преку alertpay и paypal
минимум исплата 2$
сигурно и проверено исплаќаат
регистрирајте се

GAGABUX

T

Tetro

Гостин
ne znam dali se gleda se sto fatif na tocen rezultat nekni go staviv na real barsa pa sega ako bidi neka bidi da vidime dali ke bidi najgolem skok vo beterz dosega od 10 iljadi do 5 milioni za 2 dena pa sga so ke bide neka bide toj so saka neka naviva za mene toj nekji neka kobi

pooo glup kolku sum bil be deka 2 vloga staviv se podele dobivkata po 500 iljadi da dobijam pa ovie ne se normalni dali ako go trgnam ovaj od 16000 vlogot toj od 250 iljadi ke se vrati na dobivka od 5 milioni kazvajte oti maf mi e rabotata
мислам дека ако го тргнеш овој од 16к, нема да добиеш ништо. НЕ ТРГНУВАЈ ГО, нека си стои, мисли си за другпат.:jaj:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69

друже не тргај ништо тое така ти го пише оти кога си уплаќал ги тргнале тие утакмици за уплаќање, ќе ги стават повторно и автоматски ќе ти се уплати утакмицата за сите пари шо си ги ставил

Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
друже не тргај ништо тое така ти го пише оти кога си уплаќал ги тргнале тие утакмици за уплаќање, ќе ги стават повторно и автоматски ќе ти се уплати утакмицата за сите пари шо си ги ставил
fala brat e sega uste neka vlezi utakmicata arno ke bidi

kako da se vnesi kodot od vk i koga

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.771
Поени од реакции
8.197
видеата на Локерз може сега да се гледаат ,со клиповиве дава 4 поени:vozbud:

Член од
8 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
Само да не ги накачат цените пак...

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
нема да ги покачат цените,btw Видеата се гледаат најнормално сите само тие првите не се гледаат кај мене.

T

Tetro

Гостин
не се гледаат Robotech Macross Saga, Bunnies, и некои трејлери само, друго се ми е изгледано :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom