ги смени и во конекцијата и во локал ареа цонецтионс?Луѓе, дај помагајте со ова видеава на Lockerz. Не можам да ги гледам, а DNS-ите ги наместив како што треба.
Да. Прво ми работеше, а сега не сака, не знам зошто...ги смени и во конекцијата и во локал ареа цонецтионс?
мислам дека ако го тргнеш овој од 16к, нема да добиеш ништо. НЕ ТРГНУВАЈ ГО, нека си стои, мисли си за другпат.:jaj:ne znam dali se gleda se sto fatif na tocen rezultat nekni go staviv na real barsa pa sega ako bidi neka bidi da vidime dali ke bidi najgolem skok vo beterz dosega od 10 iljadi do 5 milioni za 2 dena pa sga so ke bide neka bide toj so saka neka naviva za mene toj nekji neka kobi
pooo glup kolku sum bil be deka 2 vloga staviv se podele dobivkata po 500 iljadi da dobijam pa ovie ne se normalni dali ako go trgnam ovaj od 16000 vlogot toj od 250 iljadi ke se vrati na dobivka od 5 milioni kazvajte oti maf mi e rabotata
друже не тргај ништо тое така ти го пише оти кога си уплаќал ги тргнале тие утакмици за уплаќање, ќе ги стават повторно и автоматски ќе ти се уплати утакмицата за сите пари шо си ги ставилne znam dali se gleda se sto fatif na tocen rezultat nekni go staviv na real barsa pa sega ako bidi neka bidi da vidime dali ke bidi najgolem skok vo beterz dosega od 10 iljadi do 5 milioni za 2 dena pa sga so ke bide neka bide toj so saka neka naviva za mene toj nekji neka kobi
pooo glup kolku sum bil be deka 2 vloga staviv se podele dobivkata po 500 iljadi da dobijam pa ovie ne se normalni dali ako go trgnam ovaj od 16000 vlogot toj od 250 iljadi ke se vrati na dobivka od 5 milioni kazvajte oti maf mi e rabotata
fala brat e sega uste neka vlezi utakmicata arno ke bidiдруже не тргај ништо тое така ти го пише оти кога си уплаќал ги тргнале тие утакмици за уплаќање, ќе ги стават повторно и автоматски ќе ти се уплати утакмицата за сите пари шо си ги ставил