Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

DayAn

DayAn
Член од
4 февруари 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
Знам дека е широк поим ама јас имам таква среќа ги фаќам сите. Ама ништо не фаќам да земам. :pos2::pos2:
Ај нека префрли 12 да земам уште 4ptz па да се надевам на некое видео во меѓувреме да закачат па да соберам 250 и ке си нарачам слушалици за ipod-ов пошо овие белите ми се ептен педерски :))

T

Tetro

Гостин
Знам дека е широк поим ама јас имам таква среќа ги фаќам сите. Ама ништо не фаќам да земам. :pos2::pos2:
јас викам, утре накај 18:00 да се спремаме,
предикшн фор да редим

имам околу 300, па не целам на нешто посебно, ако можам, ќе кликнам нешто :toe:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Абе ова го праќаат до МК 700 000 е на бетерз. Уствари што праќаат амо маици?

DayAn

DayAn
Член од
4 февруари 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
Кажете вие кој се подобри слушалици да си нарачам пошо толку чергата овај пат :)
DEOS Solid Metal - Black или DEOS Silicone Earphone Cover - Black ??

T

Tetro

Гостин
Абе ова го праќаат до МК 700 000 е на бетерз. Уствари што праќаат амо маици?
го праќаат ова само

BeterZ sends gifts all around the world, be it Tshirts, football shirts, Ipods, PS3... BeterZ may be unable to deliver some gifts like Big Gs, balls, flowers, table-football, trips to Barcelona. In such cases, BeterZ sends Amazon gift cards to the winners. The gift cards are equivalent to the value of the gift won.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ај нека префрли 12 да земам уште 4ptz па да се надевам на некое видео во меѓувреме да закачат па да соберам 250 и ке си нарачам слушалици за ipod-ов пошо овие белите ми се ептен педерски :))
Брат квалитет даваат

го праќаат ова само

Како бе ам топки не даваат , пс3 не даваат.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
даваат бе

Tshirts, football shirts, Ipods, PS3

Па кој кажа давале амазон 250 евра за пс3. А топкава НЕМАТ шанси дека милиони пробале и им дале 25 евра на амазон гифт карт

DayAn

DayAn
Член од
4 февруари 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
Па кој кажа давале амазон 250 евра за пс3. А топкава НЕМАТ шанси дека милиони пробале и им дале 25 евра на амазон гифт карт
За шо праите муабет не капирам :) Ај ако не ве мрзи некој троа инфо абаут :) Кој шо како зошто...???

T

Tetro

Гостин
ај да пробам да го најдам баш, имаше некаде на форумот нивни, пред два-три дена читав, ќе го постирам тука линкот за кај, што праќаат

интернетот ми кочи, сите даунлоадираат сега, крај на месец :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom