Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

T

Tetro

Гостин
Кај мене не работи со DNS како што постирал членот некоја страна претходно. Јас сум на Windows 7 можеби само за на Windows XP работи тоа?:toe:
кај мене работи, користам windows 7 и wireless internet, сменив DNS и сега се гледаат скоро сите видеа.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
кај мене работи, користам windows 7 и wireless internet, сменив DNS и сега се гледаат скоро сите видеа.
Па и јас го направив истото ама ништо. Се губи и интернетот.:toe:

Член од
31 јули 2008
Мислења
152
Поени од реакции
7
ајдее цените скокнаа за 4 пати -.- толку од редемот од овој месец :tapp:

Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
dali znaj nekoj

dali znaj nekoj lifeclickz dali e scam oti vidov nema nisto vo store da poracas ama pa bi trebalo da e od lockerz istite lugje da se

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
dali znaj nekoj lifeclickz dali e scam oti vidov nema nisto vo store da poracas ama pa bi trebalo da e od lockerz istite lugje da se
Катастрофа се.

Него што мислие кога ќе биде рестоков овај пат а :smee:

T

Tetro

Гостин
Катастрофа се.

Него што мислие кога ќе биде рестоков овај пат а :smee:
јас сум млад на локерз, имам само 202 поени, сега гледам клипови баш,
+ стигнав на з-листата

Ќе дообјасниш малку како се работи со порачќиве со redeem кај што се, или има нешто друго?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
јас сум млад на локерз, имам само 202 поени, сега гледам клипови баш,
+ стигнав на з-листата

Ќе дообјасниш малку како се работи со порачќиве со redeem кај што се, или има нешто друго?

Сега можеш само да гледаш што е како е. Кога ќе биде рестокот не знае никој кај што ти шишува под сликите fresh out coming soon , ќе биде зелено и ќе пишува redeem. Е тогаш се порачува. Сето тоа трае нецели 2 минути и треба да имаш среќа за да фатиш :smee:

T

Tetro

Гостин
Сега можеш само да гледаш што е како е. Кога ќе биде рестокот не знае никој кај што ти шишува под сликите fresh out coming soon , ќе биде зелено и ќе пишува redeem. Е тогаш се порачува. Сето тоа трае нецели 2 минути и треба да имаш среќа за да фатиш :smee:
а кога стигнува некој на з-листа, му праќаат маица? оти мислам дека некој спомна погоре, и за колку време ќе стигне истата?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
а кога стигнува некој на з-листа, му праќаат маица? оти мислам дека некој спомна погоре, и за колку време ќе стигне истата?
Да сами ќе ти пратат чекаја за некаде хмм 2 месеца. Кога стана ти з мемебер? Не даваат веќе маици мислам праќаат нешто друго сега.

T

Tetro

Гостин
Да сами ќе ти пратат чекаја за некаде хмм 2 месеца. Кога стана ти з мемебер? Не даваат веќе маици мислам праќаат нешто друго сега.
вчера ми прифатија покана уште двајца, и стигнав до 20, инаку 3-4 се со лажен маил, ама мислам дека не е битно тоа, или може да е проблем?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
вчера ми прифатија покана уште двајца, и стигнав до 20, инаку 3-4 се со лажен маил, ама мислам дека не е битно тоа, или може да е проблем?
Мене за 2 фејк ми го откажаа ниндендо вии

Член од
31 декември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
156
moze vo ista mreza da igrame lockerz? da ne pravat problemi kako beterz neso kako multi acc.

Kajgana Shop

На врв Bottom