Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
au epa i ja ke imam problemi vo mreza mi e netov 4 sme na nego i site igrame edniot ima napraveno duri 4 acc.Kako go resi problemot????Ti pratija izvestuvanje deka koristis multi acc i care nekoe??
ќе ти побарат да им испратеш слика од лична карта од сите што играле од твојот пц, ако не нема да ја добиеш наградата...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Леле темава хаос ќе е. :smee:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Мислам дека е урнебес вака да неможи човек да се снајди,ама ке се навикниме СО ВРЕМЕ!

Член од
31 декември 2009
Мислења
582
Поени од реакции
163
cccccccc koj ti dava licna karta da slikam ovde se zaostanati se ke mislat ke im pravam dalavera nekoja.Jebiga nema maica.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
собрав 1500 поени на е-цастиг за ајфон и ништо :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
31 декември 2009
Мислења
582
Поени од реакции
163
normalno deka nisto use koga pocnav da se registriram vidov deka vrska nema.Koj ti dava za 2000 klika soni 3.:):)

Член од
2 јануари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
20
собрав 1500 поени на е-цастиг за ајфон и ништо :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
па јас мислам треба да причекаш да заврши... милам не е завршено....па потоа би требало да те известат што и како...

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
еве го мојот линк од е-кастинг па кликајте и за мене ,фала :)))

http://www.e-castig.com/index.php?r=zIxX

затоа некој што вика дека е сомнително бидејќи сите се романци,тоа е нормално затоа што странат е од таму и нормално е дека прво од таму ќе почне да се развива со романски корисници ...
А за тоа колку е реална или фејк ќе видиме ,како и а е кликајте ништо не се губи :tv:

Е

експерт

Гостин
Не знам што бара тука VK. Тоа е социјална мрежа исто како Фејсбук, само сега даваат награди за да ја прошират мрежата на корисници. Многу го користам за преземање на мп3 песни.

А за ова e-castig не ми се верува да е вистина. Која полза ја имаат тие? Многу популарна стана странава.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
За сите lockerz членови,да ве известам дека изгледа почнаа со процесирање на праќање мејлови за наградите.
Dear Lockerz Member:

Congratulations! Your PTZ Place order has been approved! You will receive a shipping confirmation once your prize leaves our warehouse.

If you live in the US, please allow one week for delivery. If you live outside the US, please allow 14 to 21 days for delivery. Please note: members are responsible for all applicable taxes and duties (including, but not limited to, country-specific import duties and taxes). If you refuse the prize for any reason, penalties will apply.

If you ordered a Desktop, an electronic gift card or PayPal deposit, you should receive your code in 5-7 days.

If you ordered a Cool Gift, Guarantee Your Prize or Write a Daily Question, you'll receive a email from a Lockerz staff member providing further information in 5-7 days.

Thanks for being an early member of Lockerz. It's members like you who are helping us build the best site around. We look forward to offering you more amazing prizes, new features and even more ways to earn PTZ!

All our best,

The Lockerz Crew
Инаку имам порачано порцеланска чаша за кафе

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
^ кога ти стигна меилот? кај мене уште нема ништо