Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

кога веќе сте ги споиле овие теми ставите ја и темата за вк тука :) и во насловот место Betterz треба Beterz :)
Фала за сугестијата, споено.

Да не знае некој кога точно Lockerz ќе праќат мејлови за потврда на наградите од последниот redeem.

Мене ме изнервираа Локерз кога направиа ридим 5 минути
Што заебанции праат?
ама пак со надеж продолжив да збирам поени и на следен ридим да зеам Нинтендо или ајпод

Dali znae nekoj kako da si proveram na usps.com za dostavata od vk.com

Fala odnapred :)

luge ova na lokerz samo od gledanje videata li poeni se sobira zoso site gi izgledav pred nekoj den i ne davaat novi?????

aj eden invite za lockerz moze??? Neka kaze koj moze da mu pratam email po PM.

P.S. Dobiv invite

ova e-castig vrska nema ali aj da vidime.zemal nekoj nagrada ili ne??

Не ми се верува да земе,зошто сегашните победници се сите од романија,што не е можно.

Да не знае некој кога точно Lockerz ќе праќат мејлови за потврда на наградите од последниот redeem.
кажаа дека во текот на оваа недела ќе праќат...

D-Wade znaes li do koga ke stoi ova na cekanje
667 Last Sunday, 6h07 PM BeterZ fashionable t-shirt 1 335,755 BeterZ PointsPENDING ???????

D-Wade znaes li do koga ke stoi ova na cekanje
667 Last Sunday, 6h07 PM BeterZ fashionable t-shirt 1 335,755 BeterZ PointsPENDING ???????
кај мене стоеше околу 15 дена, ама јас имав проблеми со двојни акаунти... кај тебе би требало да биде некој ден побрзо

au epa i ja ke imam problemi vo mreza mi e netov 4 sme na nego i site igrame edniot ima napraveno duri 4 acc.Kako go resi problemot????Ti pratija izvestuvanje deka koristis multi acc i care nekoe??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom