Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

младичу утре е :smee:.

Него јас дека сум само на тратиор колку безвеза треба да се логирам на сите.

Нененен се имаш избунето Џои тоа е четврток тоест ке е петок во 4-5 сатот Значи четврток после 12:00 ќе се брановите :smir:

Aj kazete mi koi nagradi moze da stignat u MKD??Za maicata veke znaeme so sreka da si ja nosis:):)Zoso nekoi nagradi nemozelo da se pratat?I zimaat li postarina neso koga ke stigne nagradata na adresa?

Не стигнува топката. Ама ако ја порачаш неа мислам ќе ти понудат да ти ја заменат со картичка од Амазон.

Не стигнува топката. Ама ако ја порачаш неа мислам ќе ти понудат да ти ја заменат со картичка од Амазон.

Да Nike не праќаат фудбали до Македонија ама затоа ти даваат 20$ или 30$ на Амазон картичка, па после ќе си порачаш од Амазон што сакаш.

Кој не купи шанси за сега генералниот ресток ќе биде на 26 во Петок. Часот уште не го кажале.

Ај еден мало известување за утре кој купи шанса(ТОЧНИ ВРЕМИЊА)
Wave 1 will be sometime between 6:00-7:00 p.m.
Wave 2 will be sometime between 8:00-9:00 p.m.
Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m.

во превод
Бран 1 : 00-01 часот
Бран 2 : 00-02 часот
Бран 3 : 00-03 часот

Мислам дека времињата на сите одговараат што порачаа шанси.Брановите се супер и ви пожелувам среќа

Не сум грешка бидејќи точно пресметав,моментално таму е 18 часот т.е 6 pm.

Да не си грешка ние сме 6 часа напред што значи :

Wave 1 will be sometime between 6:00-7:00 p.m. 00 до 1 часот

Wave 2 will be sometime between 8:00-9:00 p.m. 2 до 3 часот

Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m. 4 до 5 часот.

Ајде ќе си преме муабети на кајганчево ке си напреме кафенце,пуканки,музика HAVE FUN :) Ви пожелувам на сите среќа да си порачате секој што сака:smir::smir:

Не видов дека има разлика,извини,твоето е точно.:vozbud:

И уште побитно што е значи не почнуваат точно до минута туку sometime between пак ќе има аебавање дека не е дозволено рефреш правење па ќе касниме како по обичај :smee::smee:

И уште побитно што е значи не почнуваат точно до минута туку sometime between пак ќе има аебавање дека не е дозволено рефреш правење па ќе касниме како по обичај :smee::smee:

Ако пак каснат како што си имаат навика за се нема на училиште да одам :):pos2::pos2:

Може да слика xD...Снимаш видео и после на која поза сакаш слика да извадиш лупаш снап шот и готово ахахахаха...него има и игри...јас имав тетрис ставено...еден другар на мсн ми кажуваше што како...и јас местев степ бај степ...ќе видам деновиве ко нема да ме мрзи да направам туторијал па ке го постнам тука! Поздрав

Топ бе и јас ќе седам, глеам нешо почнувам да настинувам, изглеа утре нема школо. Епа цела вечер :kafe: Ај со среќа на сите.

планираат ли да ги пуштат од последниов контекст? :)
btw објаснете малце за ставање игри :))

Еј а како ке е ова сега шо несмеело рефреш да се прави ако влезам еднаш после треба да се одлогирам па пак да влезам???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom