Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

ај тие што земаа на пејпел нека кажат како да ја верифициран картичката :/ имам виза електрон од тутунска банка и кога ја пишам на пејпел и одам сејв ми го дава ова:

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

ај тие што земаа на пејпел нека кажат како да ја верифициран картичката :/ имам виза електрон од тутунска банка и кога ја пишам на пејпел и одам сејв ми го дава ова:

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

Имаш најмалце 100 денари на карт..дали напиша точно со бројките ЦВВ2???Expiry date?адресата на картичката?

а како можам да ставам пари од на картичка на пејпалот??Да не знае некој од поискусниве?

Имаш најмалце 100 денари на карт..дали напиша точно со бројките ЦВВ2???Expiry date?адресата на картичката?

а како можам да ставам пари од на картичка на пејпалот??Да не знае некој од поискусниве?
се е точно, туку имам 70 ден на картичката ваљда затоа е :)

Moжно е после ако се уклучам кај 8-8 ипол, да не можам да купам од овие „пропуснициве“?

Ако сака некој да ми помогне, барем уште 4-5 души да се регистрираат преку линкот во потписот ке ви бидам благодарен.

Ево 4 сатот нема ништо. EST тиме е веќе 10 пм

The launch of the sign-up for the Member Appreciate Redemption will be delayed a short while but we're working hard to post it as soon as possible. We'll let you know as soon as it's live and don't worry — this special opportunity will last a full 24 hours after it goes live. Thanks for your patience!

Има седа да се порача од на училиште видов ама мо=и ке има ресток на крај месец па тогаш ке си земам :toe:

Ајде навалете пуштено ееееееееее :vozbud: Јас платив 350, дали се заебав или не, ќе видиме.

Ќе може некој да напише во колку часот точно ќе бидат брановите?
па пишуваше кога се пријави -.-
25ти фебруари
12 поручек - 1 поручек = прв бран
2 пм - 3 пм = втор бран
4 пм - 5 пм = трет бран

ова ви е по наше време...

па пишуваше кога се пријави -.-
25ти фебруари
12 поручек - 1 поручек = прв бран
2 пм - 3 пм = втор бран
4 пм - 5 пм = трет бран

ова ви е по наше време...

Сакав да се осигурам само. Фала ти многу, пријателе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom