Тие ќе ти ја пратат со сигурност ама ти дали ке ја погодиш адресата:smir:decki ja sum nov na forumot ima nogu strani me mrza da citam ovoa so lockerz stvarno li stigaat rabotite ja veke stanav z-member I nisto ne me prasaa ili pa dali ke mi pratat bluza ?
Мислам дека ќе можеш без картичка, ама не сум сигурен зошто немам купувано.A Сега парите на ибеј ке можиш да ги потрошиш без да регистрираш картичка???
Ок ке видиме само да стигнат бтв дали ги знаеш како беа цените на париве :smir: ако знае некој нека кажи/колку поени се колку париако не ме разбра добро:kesa:Мислам дека ќе можеш без картичка, ама не сум сигурен зошто немам купувано.
Не бараат од оние кои се зачленети преку тебе, туку оние кои се уклучуваат од твоја ИП адреса, за да се уверат дека не си преварант (доколку делиш ип адреса со повеќе луѓе, можеш да му објасниш)Озбилно ам кај ќе најдаам јас од 100 души лични карти.
а претходниот ресток имаше само од тие по 25$ така??? другите брзо ли се трошат?300 поени 25$
750 50$
1000 150 $
5000 2500$
Да се согласувам ама парите НАЈСИГУРНО СЕ ВО ТВОИ РАЦЕ!!!а предметот можи и поштарите да си го земат кога ке видат ТОЛАКВО ГИФТ му пишува а можи и да најдат нешто фејк мсн нз шо нз како зато и јас одлучив пари да си земам !Мислам дека не се исплати да земаш вака пари. Дури ако се зголеми цената четирикратно тогаш веќе ќе е изгор. Подобро ќе е да си земиш некој предмет.
Се трошат побрзо одколку електроникатаа претходниот ресток имаше само од тие по 25$ така??? другите брзо ли се трошат?
оти сакам да земам 150$ јас![]()