Немаш? Некој од родителитеми бараат лична карта за да ми ја пратат мајцата.... :/ од кај да и најдам :S
Почнаа да даваат веќе читам на twitter има многу кој се заблагодаруваат дека добиле.Ни ги собраа поените, сега ако не ни го дадат на сите тоа што го порачавме, дефинитивно ќе пропаднат.
па на мое име е акаунтот.... а ми тражат и лични карти на сите шо се уклучувале од мојот пц за да се уверат дека немам повеќе акаунти :SНемаш? Некој од родителите
Озбилно ам кај ќе најдаам јас од 100 души лични карти.па на мое име е акаунтот.... а ми тражат и лични карти на сите шо се уклучувале од мојот пц за да се уверат дека немам повеќе акаунти :S
ЧЕКАЈ ние македонциве сме во се последни па и во оваљ но дали за да примам пари на пејпал треба да регистрирам картичка??Почнаа да даваат веќе читам на twitter има многу кој се заблагодаруваат дека добиле.
Јас ништо немам. Треба и картичка да имам внесено за да ги добијам?January Prize Update: All PayPal e-prizes have now been sent. Just log in to your PayPal account to receive your cash money. Happy shopping from Lockerz!
преведи си со google translate цела страница и ќе видиш многу интересни работи. Не им стигнуваат на сите, некои се зафркаваат не им стигнале од 2006еве техничка подршка http://vkontakte.ru/techsupp.php ако некој успее да најде маил нека пише, не разбирам руски
Јас пак не разбирам што треба да се направи?Јас ништо немам. Треба и картичка да имам внесено за да ги добијам?
Јас пак не разбирам што треба да се направи?
На 99 % не им е пратено ништо а поените ни се намалени. А пишуваат дека ги испратиле!!!