Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
14 август 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
i mene ne mi e stignat od vtoriot natprevar ..i zvonev sekade vo skopje vo bitola vo carini vo posti i nikade ne me usluzija so potrebni informacii....ako imalo nesto ke bidel ispraten na adresata.....taka da jas se otkazav i veke ne go cekam................

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
i mene ne mi e stignat od vtoriot natprevar ..i zvonev sekade vo skopje vo bitola vo carini vo posti i nikade ne me usluzija so potrebni informacii....ako imalo nesto ke bidel ispraten na adresata.....taka da jas se otkazav i veke ne go cekam................
не се ни надевај дека ќе ти стигне што досега не стигнал, и мојот од вториот контест не е стигнал :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Дојде кај мене 2500 денари царина :tapp:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
No information, please check your item identifier

има надеж да се чека или слабо :D a ?

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Јбг , повеке среќа наредниот пат

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
или утре или другиден не кажуваат за да сме 24 часа на локерс!!ама ке бидам во мегивреме одма соопштете ако има ресток зосто можи и да не сум таму?Со молба

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Paypal колку поени беа за колку пари ви теквит на некој?:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Paypal колку поени беа за колку пари ви теквит на некој?:
и мене ме интересира ова + имам Personal пејпај , наместив на Словениа, дали можам да зеам пејпал prize oд локерз, без да го линкувам пејпалот со кредитна?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
и мене ме интересира ова + имам Personal пејпај , наместив на Словениа, дали можам да зеам пејпал prize oд локерз, без да го линкувам пејпалот со кредитна?
Е тоа незнам а зошто не ја линкува до сега? Не се секирај и да добиеш ќе треба 1 месец за да ти префрлат така да има време.

Мене ме интересираат ето пример 700 поени имаше ли пејпал да земам и со колку вредност.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Е тоа незнам а зошто не ја линкува до сега? Не се секирај и да добиеш ќе треба 1 месец за да ти префрлат така да има време.

Мене ме интересираат ето пример 700 поени имаше ли пејпал да земам и со колку вредност.
не ја линкував пошо неам...неможе ли само електронски парите да ги префрлат, на пеј пал да седат...? па ако сакам да ги извадам да извадам картица и да си ги извадам поштено.???

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
не ја линкував пошо неам...неможе ли само електронски парите да ги префрлат, на пеј пал да седат...? па ако сакам да ги извадам да извадам картица и да си ги извадам поштено.???
На овие што им дадоа по 50$ ги извадија без проблем мислам.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
На овие што им дадоа по 50$ ги извадија без проблем мислам.
не ми е тоа проблемот :) прашањето ми е дали можат да ги префрлат парите, без јас да линкувам картица? без картица, нејкам да ги вадам, сакам да ги трошам онлајн.

Kajgana Shop

На врв Bottom