Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

За кога ќе порачаш да ти речат: Се извинуваме, вашиот подарок не е пратен поради недоволно информации.

Ко на мој комшија, му викаат извенете скинот не ви го праќаме немаме доволо информации. А маицата му стигна 2 недели пред тоа. :pusk:

Ми стигна известие за пристигнат пакет... отидов во пошта таму ми викаат треба да платиш 2700 денари + 186 денари :zid: Ми го ваѓа листот на кој пишуваше: iPod Nano 5G 8GB 18% царина или 1500 денари некаде, и одоздола нешто зборови на Македонски/кирилица и на тоа 18%! :zid::zid::zid::zid: И не им платив им реков ќе дојдам утре! Мајката нивна лоповска беееее!!!!!! Наши луѓе не крадат! Што ќе беше ова! :@ :@ :@ Да беше 1500 денари би го зел... вака не знам што ќе правам...
исто :( :( :( :(

Ова мора да е некоја далавера луѓе! Како може улицата под ајподот на листот од царина и на неа 18% провизија или како му иде тоа?! Не знам што да правам искрено... Ако сака некој ќе му го дадам за 5000 денари, 3000 да платам тоа и 2000 за мене :kesa:Немам друго чаре, а само 5 дена пакетот може да седи во пошта, после....

Чекам конфирмејшн за регистрација, 1 саат ... уште не ми пратиле...

инаку за сите работи над 50еура имаш мислам 16% од сумата царина, за компјутерски делови непостои такво нешто може да е 1%, сеа зависи кој цариник како го проценува пакетот, дали како техника или обична пратка...

Ти немаше појќе ајподи? На сите ти наплатија?
овој е од вториот контест изгледа :S на царина се го задржале ваљда, ќе одам да го земам сега па ќе го продадам за да можам да ги земам другите иначе нема друго чаре :(

odi zali se ispecati listot od vodic za carinenje pokazi im deka nema carina. odi do carinska ispostava.
ali ne znam dali ima razbiranje so tie. kako vladata ke go polne budgetot, od carina se polne samo.
i ovie makedonska posta derat normalno.
e sega mislam imat nauceno deka ipodi dosta stigat vo mk pa od sledniot natprevar najverojatno skoro site ke gi ocarinat.

Читам во темава но неможам да разберам - како да се регистрирам на сајтов?

Отворив на vk.com , пробав да се регистрирам, но сеуште ми нема стигнато на маилот потврда за регистрацијата.

Инаку како се учевствува во играта што ја играте?

сега и на братучед ми и братучедка ми им стигнале.... исто по 3000 ден. царина...

тие што имаат профил, дали им се има појавено ова на профилот
screen1264519867.jpg

бтњ тоа што не стигаат порака за активација има преоптоварување

odi zali se ispecati listot od vodic za carinenje pokazi im deka nema carina. odi do carinska ispostava.
ali ne znam dali ima razbiranje so tie. kako vladata ke go polne budgetot, od carina se polne samo.
i ovie makedonska posta derat normalno.
e sega mislam imat nauceno deka ipodi dosta stigat vo mk pa od sledniot natprevar najverojatno skoro site ke gi ocarinat.

таму пишува дека уреди за репродукција на звук се царинат со 10% од вредноста

а апарати за репродукција на звук без вградени уреди за снимање на глас не се царинат

сега и на братучед ми и братучедка ми им стигнале.... исто по 3000 ден. царина...

пак вие симнувајте му ја цената за продавање, продавајте го по 6000,

neka e koga saka ama da e cel den so vikate? ako e cel den super a prethodniot kolku vreme bese?

neka e koga saka ama da e cel den so vikate? ako e cel den super a prethodniot kolku vreme bese?
дур не снема производи, така беше порано...сеа незнам

Here are the rules for January's Redemption:
Redemption:
1. This redemption will happen in only one wave.
2. PTZ levels will not increase.
3. The redemption is open to all Lockerz members.
4. Members are only allowed to redeem one (1) item.
5. There will be no exchanges, no returns, no cancellations and no PTZ refunds on redeemed prizes.
Shipping:
1. All shipping is still free and every package sent internationally will be labeled as a "gift." However, you are responsible for all incoming duties and tariffs imposed by your local government.
2. All addresses must be entered accurately. If your address is not entered accurately, your prize order will be canceled.
Other Information:
1. Use of any bots, cheats or fraud will result in immediate order and membership cancellation.
2. Your browser's autofill is allowed (including Roboform).

го земав мојот сега.... од 3тион контест е и си платив 2970 ден :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom